Klitgade 10, 9900 Frederikshavn

OMRÅDET
Velkommen til Klitgade 10, 9900 Frederikshavn. Her er der plads til at bygge reden hvor man kan skabe en tilværelse uden besvær. Man får en central placering i byen, hvor man uden besvær kan komme til alle hverdagens fornødenheder. Derudover er der kort afstand til de mange seværdigheder som Frederikshavn tilbyder, man kan bl.a. Besøge verdens nordligste palmestrand, nyde udsigten fra Pikkerbakken, tage en tur forbi Kystmuseet Bangsbo Fort, eller udnytte et væld af de andre aktiviteter som byen tilbyder.


EJENDOMMEN
Boligen er fra år 1939, opført i mursten og tagmaterialet for ejendommen er af tegl. Ejendommen opvarmes af pillefyr. Boligen fordeler sig på 194 m2, hvoraf denne består af 109 m2 i stueetagen og 85 m2 på husets første sal. Derudover får man 109 m2 kælder med højt til loftet, og en garage på 24 m2. Ejendommen fremstår meget flot, og man fornemmer hurtigt den klassiske stil præget af herskabelighed, som komplimentere villaen meget flot.

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!
Du bydes velkommen ind i husets hall. Her bliver du mødt af et åbent rum, hvor der er mulighed for at byde den helt store forsamling velkommen. I denne hall er der let adgang til alle husets 303 m2, men instinktivt bliver man hurtigt draget af husets lækre og åbne fordelingsstue. Her har du store vinduespartier mod syd, god plads til hele familien, og en velplaceret terrasse, som giver mulighed for at nyde solen. Fra spisestuen har du adgang til en fordelingsgang, der leder ind til husets bagindgang, køkken og et toilet. Tilbage fra husets hall er det både muligt at gå ovenpå på første sal, eller ned i kælderen. 

Første sal består af tre rummelige værelser, et rummeligt badeværelse og et stort walk-in, der evt. kan benyttes som et fjerde værelse. Ligeledes finder du i kælderplan fem disponible rum, hvor du har muligheden for at slippe fantasien løs og dryke dine hobbier.

HAVEN
Du får en nydelig have der breder sig ud på husets 633 m2 grund, der er nem at holde. I haven er der et flot funktionelt redskabsrum, som bidrager til at gøre hverdagen nemmere. I tilknytning til redskabsrummet får du tillige en garage på 24 m2. 

Sjældent udbudt ejendom med fantastisk beliggenhed – book din fremvisning allerede i dag.

Vestergade 57, 9690 Fjerritslev

OMRÅDET
Ejendommen ligger centralt i Fjerritslev, opvarmes med fjernvarme fra Fjerritslev Fjernvarme. De nærmeste naboer er typisk veluddannede børnefamilier på vej. Fjerritslev ligger desuden i det dejlige område Han Herred, som er en af de meget naturskønne dele af Jammerbugten helt tæt på Svinkløv, Slettestrand og Thorupstrand. Fjerritslev har et rig handelsliv med flere specialbutikker.


EJENDOMMEN
Villaen på Vestergade 57 i Fjerritslev er opført i 1962 og indeholder 4 værelser, et køkken og to badeværelser fordelt på 198 m2. Ejendommen har fået en større renovering i år 2007/2008, hvor sælger erhvervede sig ejendommen. Et funktionelt hus med mange gode og velindrettet kvadratmeter, hvor du stadig har mulighed for at sætte dit eget præg.


INDRETNINGEN

VELKOMMEN HJEM!

Du træder indenfor i en rummelig entré med adgang til det store bryggers med gulvvarme. Fra fordelingsgangen har du adgang til stort flot køkken med spiseplads og videre til spisestuen med direkte adgang til hyggelig terrasse. Ydermere har du direkte adgang til den store og yderst charmerende pejsestue, hvor du har adgang til boligen anden hyggelige terrasse. Videre fra fordelingsgangen har du adgang til husets store badeværelse, et rummeligt værelse samt husets store soveværelse med indbygget skabe. Fra soveværelset har du også adgang ud til terrassen. Videre ned til kælderplan, som er i boligkvalitet, har du et badeværelse, grovkøkken, viktualierum,  samt flere gode disponible rum. Kælderplanen er i rigtig god stand.


HAVEN
Sidst men ikke mindst, får du en fantastisk have, hvor du virkelig kan nyde friheden – enten på terrassen, svalegangen eller nede i haven. Du har rig mulighed for at sætte dig eget præg på haven, som er nem og overskuelig. Gode parkeringsmuligheder foran huset til flere biler.

Alt i alt en ejendom der skal opleves – book din fremvisning allerede i dag.

Fjordlystvej 27, 9681 Ranum

OMRÅDET
Fjordlystvej 27 har en fantastisk beliggenhed hvis man er til udsigt over Limfjord, eller er til naturen helt tæt på. Ejendommens placering gør den attraktiv for familier, der er til rideture, mountainbiketure eller løb i skoven.
Er man til storbyens sus og dus, er man dog stadig kun små 5 minutter i bil ind til Ranum by, hvor man finder alle hverdagens fornødenheder indenfor gåafstand, samt skole, efterskole, bold baner og meget mere. 

EJENDOMMEN
Lystejendommen er opført i 1928, men fik en gennemført ombygning i år 1998. Man får et boligareal på 246 m2, som er bygget op i mursten og efterfølgende belagt med gult puds, som står rigtig flot i kontrasten til husets røde tag. Vinduerne er udskiftet og ligeledes har man ikke sparet på kvaliteten, hvorfor ejendommen bærer et flot energimærke C. 

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!
Man træder indenfor i husets hall, hvor man allerede her får den helt rigtige fornemmelse af prestige. I husets hall er der som i resten af huset dejlig luftigt, og fører ind til husets badeværelse med spots, et værelse, stuen og køkkenet. Fra køkkenet kan man gå ind i stuen, og i begge afdelinger af huset kan man se ud over fjorden imens man nyder sin kaffe eller mad. På husets første sal har man endnu et badeværelse, fire værelser, hvoraf det ene har fransk altan, med en helt unik udsigt. 

HAVEN
Haven er noget for sig selv. Man får nogle dejlige hyggekroge, hvor man kan sidde og slappe af i skyggen, samt en sydvendt terrasse med udsigt over fjorden og den danske natur. Derudover har får man et ude hus med plads til værktøj el. lignende, og en garage med adgang fra gårdspladsen.

Sjældent udbudt ejendom med fantastisk beliggenhed – book din fremvisning allerede i dag.

Enebærvej 5, 9300 Sæby

OMRÅDET
Hørby Station blev opført i 1899, og var arkitekttegnet af Paul Severin Arved Paulsen. Hørby Station blev lagt til Sæbybanen i samme år, som den blev opført, hvilket gjorde, at man nu havde en ny mellemstation mellem Frederikshavn og Nørresundby. I 1913 blev stationen endvidere endestation for Hjørring-Hørby Jernbane. Dette betød, at der nu kom endnu en større landsby i Nordjylland – denne gang Hørby.

Hørby stationsby bestod af få huse, men voksede stærkt og blev til en større stationsby med idylliske omgivelser og et rigt handelsmiljø. I dag er Hørby en hyggelig by ca. 10 minutter udenfor Sæby, hvor man har egen skole, efterskole, købmand og bager. Man får en rigtig god placering i byen, hvor man kan nyde tilstedeværelsen uforstyrret i haven eller tage en tur ud i den danske natur til fods eller på cykel. Derudover har man rigtig gode transportmuligheder med kun 5 km til motorvejen. Fra motorvejen er der ca. 15 minutter til Frederikshavn og ca. 35 minutter til Aalborg.


EJENDOMMEN
Et gennemrenoveret unika.

Boligen er opført i 1907, og man har påbegyndt en gennemgående renovering af boligen i 2002, og fortsat renoveringen i 2008, da sælger flyttede ind. Løbende har man sat prikken over i’et og foretaget yderligere renoveringer af husets gulve i år 2017, installeret yderligere gulvvarme i det meste af huset og efterisoleret. Taget er fra 2012 hvor man i samme år har installeret nye tagvinduer. Derudover har man installeret en pilleovn med moderne tiltag, som gør det muligt for varmen at sprede sig til det meste af førstesalen, som et billigere alternativ til husets primære opvarmning. Afslutningsvist har man renoveret husets tre badeværelser, facade, have, terrasser og carport.

Huset fremstår yderst flot, vedligeholdt og ikke mindst med utrolig meget charme og kvalitet. Den gule murstensface med dertilhørende røde teglsten og hvide fremhævede gesimser giver boligen et unikt look, som fremhæver den klassiske og historiske stil i huset. Selve boligen består af 260 m2 boligareal fordelt på to plan. Til huset får man en carport på 44 m2 med plads til to køretøjer, hvor der er installeret en Clever lader til elbilen, egen overdækket terrasse/udekøkken på 30 m2 og et opbevaringsrum på 12 m2.


INDRETNINGEN

VELKOMMEN HJEM!

Du træder indenfor i den rummelige entre, hvor du får den helt rigtige mavefornemmelse. Huset er fuldt af smukke detaljer og fremtræder yderst indflytningsklart. I entréen er der både højt til loftet og god plads til dine sko og jakker. Fra entréen ser du, at der er et nydeligt og funktionelt gæstetoilet. Du går videre ind i køkkenet, hvor du oplever et flot åbent rum, hvor man har lagt en bærende bjælke, da det tidligere har været opdelt i to rum. Lyset falder ind af de store vinduespartier, og der lyder fuglekvidder fra terrassedøren, som åbner ud til terrassen. I den to-opdelte stue kommer der et kæmpe sug i maven – her er der ikke sparet på detaljerne. Der er nyere gulve og flotte vinduespartier, som strækker sig langs stuen, og solen står ind af vinduerne fra oven. De blottede bjælker, den charmerende pilleovn, den flotte gangbro og de nyere lofter lægger bestemt ikke skjul på ekstravagancen i huset. I den nordlige fløj finder du en skøn entré med egen indgang, hvor der både er et dejligt værelse, en større stue og et gennemrenoveret badeværelse. Du går herfra op ad trappen til husets første sal.

På første sal i den nordlige fløj bliver du fortsat mødt af den gennemgående ekstravagance. Der er stadig højt til loftet, der er blottede spær i hele første salen langs væggene, flotte vinduespartier, og ikke mindst kan du ikke vente på at besigtige gangbroen nærmere. I den nordlige fløj er der et pænt og funktionelt tekøkken, et flot badeværelse hvor man har udnyttet al pladsen og et større værelse som fremstår yderst flot med sit nyere trægulv. Du går over gangbroen, hvor du endelig har muligheden for at værdsætte det flotte lysindfald og loftshøjden i stuen i sin helhed. Du mødes af et værelse med et klassisk vinduesparti ud til gangbroen, som fremhæver husets historiske karakter. Værelset er meget velholdt og en god størrelse. I forlængelse af værelset, er der endnu et værelse, et flot badeværelse, hvor man også her har udnyttet al pladsen og endvidere et skønt soveværelse med indbyggede skabe.

Planløsningen tilbyder en selvstændig afdeling med stue, værelse og badeværelse, som giver mulighed for f.eks. at drive Bed and Breakfast, have mindre erhverv som frisørsalon eller andet. Lige nu er der en selvstændig, privat pasningsordning (dagpleje) i denne del af boligen. Planløsningen vil også give mulighed for delebolig.


HAVEN
Man får sin egen lille oase, som er nem at holde, men hvor der er gode muligheder for at nyde solen henover dagen på bl.a. terrassen med adgang fra både køkken og den nordlige fløj. På sydsiden har man endnu en terrasse med et udendørs køkken, og rigtig god plads til opbevaring.

Alt i alt en flot gennemrenoveret ejendom, der skal opleves – book din fremvisning allerede i dag.

Sneppevej 2A, 9900 Frederikshavn

OMRÅDET
Der er ingen kvaler, når man bor på Sneppevej 2A. Man får en central placering i Frederikshavn tæt på alle hverdagens fornødenheder, og ikke mindst alt det, som byen tilbyder, når man skal have det sjovt. Har man behov for at gå en tur i skoven er Pikkerbakken er kort gåtur væk, samt Bangsbo skov, hvor det er muligt at tage på museum og meget mere.


EJENDOMMEN
Bolig er fra år 1946 og senere renoveret i år 1985. Huset er opført i flotte røde mursten med et tag af røde tegl, og fremstår derfor meget flot. Boligarealet i 2A består af 114 m2 som er fordelt på to plan. Tillige får man yderligere 70 m2 kælderareal, som køber på sigt må påregne at skulle renovere. Derudover får man et udhus på 13 m2, et udhus på 20 m2 og en carport på 27 m2. Som en bonus, får du også ejendommen 2B, der er et flot fritliggende enfamilies hus, bestående af 45 m2 bolig fordelt på et plan, som på nuværende tidspunkt fungerer som en udlejet udlejningsejendom. 

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!

Ejendommen er delt op i henholdsvist 2A og 2B. I nummer 2As stueplan får man en flot entré med plads til egen indretning. Entréen fungerer bl.a. som fordelingsgang og leder sine gæster ind i sine mange rum. Går man ind i husets stue, bliver man mødt af en rummelig stue med plads til at hygge med familien i sofaen, og et stort spisebord til de større arrangementer. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet som er delt op af en skydedør. I stueetagen finder man ligeledes husets badeværelse. 

Første salen er delt op af et fælles opholdsrum/repos. og består af tre gode værelser, med god plads til selv den mest krævende teenager. I kælderen har man egen indgang, to disponible rum, et vaskerum og et værksted. 

I nummer 2B får man et flot anneks med egen entre, et badeværelse, et rummeligt køkken og herfra har man adgang til husets stue, som leder ind til soveværelset. 


HAVEN
Man får en rigtig flot lukket have med et flot stisystem som fører igennem haven. I enden af haven har man en terrasse hvor man kan sidde og hygge. Derudover har man gode opbevaringsmuligheder til sit værktøj og et nydeligt udhus.

Snyd ikke dig selv – book din fremvisning allerede i dag.

Roald Amundsens Vej 13, st., 9210 Aalborg SØ

OMRÅDET
Som blommen i et æg.
Byens puls banker i byen Aalborg, og det er derfor heller ikke hver aften hvor man har tid til at sætte sig ned med hjemmelavet mad, eller et glas rosé. Dog er dette en mulighed på Roald Amundsens Vej da man er trukket tilbage fra midtbyens larm, og har muligheden for at nyde tilstedeværelsen i fred og ro – men stadig kan benytte sig af Aalborgs mange muligheder. For de livlige sjæle byder Aalborg på alverdens fornødenheder, såsom kulturelle oplevelser, naturområder, fysiske aktiviteter, og meget mere!

Der er gåafstand til indkøb, fitness, offentlig transport, AAU og diverse butikker. 

EJENDOMMEN
På Roald Amundsens Vej 13, finder du måske Aalborgs bedste andelsboligforening. Du bydes velkommen af en flot gulstens facade omringet af græsplænen og dens hyggelige stisystemer. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved lejligheden og når bilen er parkeret, kan man eventuelt finde en dejlig solplet på terrassen eller ude på plænen.

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!

Du træder indenfor i en skøn lejlighed på 44m2, hvor det første man ligger mærke til er en god fornemmelse af plads og højt til loftet. Du bydes velkommen af vindfanget og den rummelige fordelingsgang, hvor der er plads til både sko og jakker. Fra fordelingsgangen er der adgang til lejlighedens funktionelle og flotte køkken som sælger har moderniseret. Videre herfra finder man lejlighedens badeværelse som ligeledes og har fået sin tur. Lejligheden byder desuden på en skøn stue med et flot lysindfald og adgang til terrasse. 

HAVEN/GÅRDEN
Man får en skøn lukket sydvest vendt terrasse hvor man har mulighed for at nyde solen hen over formiddagen helt ind til om aftenen. Det omkringliggende område er velholdt og fremstår rigtig flot, hvor der også er rigtig gode muligheder for parkering – her kun få meter fra døren.

Alt i alt en ejendom der skal opleves – book din fremvisning allerede i dag.

Bejstrupvej 193, 9690 Fjerritslev

ØKONOMI
Med et fantastisk energimærke A20, er der virkelig tale om lave forbrugsudgifter. Nuværende ejer oplyser, at de har en årlig indtægt på 30.138 kr. før skat fra energiproduktionen.
Dertil har sælger fået 17.894,82 kr. i landbrugsstøtte for 127.712 m2 i år 2020.

OMRÅDET
Boligen er beliggende i et stille og fredeligt område, hvor man kan nyde og værdsætte det danske idyl. Er dette ikke nok er der gode muligheder for at opleve den danske natur eller tage forbi fjorden. Har man børn er der gode muligheder for børnepasning i de omkring liggende byer, hvor der er et godt udvalg af skoler, børnepasning og muligheder for at dyrke diverse fritidsinteresser. Med kun omkring 10 minutters kørsel ind til Fjerristslev by tilbydes både indkøb til det daglige samt mulighed for shopping.


EJENDOMMEN
Boligen er beliggende på en stor grund af 39.504 m2. Selve boligen er opført i år 1887, hvor der i år 2009 er blevet til/ombygget. Selve boligen består af 277m2 til beboelse, og til stuehuset får man, en lade/anden bygning på 240 m2, en lade på 280 m2, hvoraf der er en 50 m2 garage tilknyttet. Derudover får man et udhus på 12 m2 og et maskinhus på 210 m2.
Ejendommen er blandt andet velegnet til fritidslandbrug eller hestehold. Alt i alt får man en særdeles velholdt ejendom – både stuehus, stalde og maskinhus.

INDRETNING
VELKOMMEN HJEM!

Du kommer ind af en rummelig entré, med plads til både jakker og sko. Entréen fungere som en fordelingsgang til husets bryggers, køkken, badeværelse og førstesal. I stueetagen har du et rummeligt bryggers, hvor der blandt andet er plads til vaskemaskine, tørretumbler og meget mere. Går du videre ind finder du husets nydelige og charmerende køkken, med god skabsplads til den erfarende kok. Gennem murbuen fra køkkenet finder man husets vidunderlige stue – det perfekte samlingspunkt for familien. Her finder du også husets brændeovn, som er med til at give den hyggelige og rolig stemning i stuen. Fra stuen har man adgang til husets 1. sal og ligeledes et dejligt værelse med god plads.

Går du op af trappen til 1. salen, bliver du mødt af en fin fordelingsgang, hvor man har adgang til 1. salens tre fantastiske og lyse værelser med plads til hele familien – værelserne byder desuden på nogle gode og velplaceret vinduer og franske altaner som sikre man kan nyde husets idylliske udsigt.

JORD (mulighed for tilkøb)
Arealet omkring boligen består af næsten 4ha jord, hvoraf 0,4 ha er græs, til evt. hestehold, 2,78 ha dyrkbar jord, hvor der i dag er sået korn og resten består af en fantastisk have.
Der er mulighed for tilkøb af mere jord, som er beliggende ved fjorden, således jordarealet i alt består af hele 127.712 m2. Heraf har man dyrkbar jord på 2,71 ha og resten er §3 jord.

Snyd ikke dig selv – book din fremvisning allerede i dag.

Brønderslevvej 220, 9900 Frederikshavn

OMRÅDET
Ejendommen er beliggende i Stenhøj, 9900 Frederikshavn hvor man er omringet af festligheder. I lokalområdet har man gode muligheder for at dyrke sine fritidsinteresser, da man er nær sportsklubber, lokale og større foreninger, skønne naturområder og mange valgmuligheder af skoler samt nærliggende gymnasium.

EJENDOMMEN
Stuehuset er fra år 1931, er til/ombygget i 1965 og er løbende blevet moderniseret, hvilket gør stuehuset ser ud som det gør denne dag i dag. Stuehuset er opført i mursten og efterfølgende pudset op. Derudover får man både energi- og termoruder fra 2004 – 2006. I sammenhæng af stuehuset får man et maskinhus/garage på 125 m2, anden bygning til landbrug på 74 m2, en garage på 15 m2 og et udhus på 35 m2. 


INDRETNINGEN

VELKOMMEN HJEM!

Her får man hurtigt øje på kvaliteten af dette hjem. Man træder indenfor i vindfanget som sikre at du ikke skal tænke på besværet af rengøringen i entréen. Herfra er der adgang til stuehuset såvel som laden. Stuehuset består af en dejlig entré med bryggers. Fra entréen kan man gå op på husets første sal, eller ind i stuen, hvor der er lagt gulv i år 2018, samt åbnet op, hvor sælger har fjernet en væg mellem stuen og køkkenet så man får et moderne samtale køkken. I køkkenet er der desuden gjort klar til en unik vinkælder i en klasse for sig selv. I hjertet af husets stueetage er der et nøje velplaceret badeværelse så dette er let tilgængeligt fra både værelser såvel som stuen. Gennem murbuen fra køkkenet finder man husets spisestue som ligeledes fungere som sin egen hyggekrog. I enden af huset finder man et af husets værelser, som er placeret så man har en idyllisk udsigt over landskabet. 

På husets 1. sal fortsætter den gennemgående sans for detalje, hvor man får et fantastisk værelse med vinduespartier ud over forhøjningen såvel som skrå vinduer der giver et bedre lysindfald samt en helt fantastik udsigt. Derudover får man en lækker opholdsstue, hvor man kan hygge om aftenen og nyde solnedgangen samt to yderligere værelser og et badeværelse. 


HAVEN
Denne smukke ejendom er på 7,25 HA, hvor man har skov og en dejlig sø for enden. I haven nær huset får man en sydvendt terrasse hvor man kan nyde solen fra morgen til aften.

Gå ikke glip af denne mulighed – book din fremvisning allerede i dag.

Nyvej 6, 9490 Pandrup

OMRÅDET
Denne skønne villa er placeret i den nordlige del af Pandrup, som byder på rolige og trygge omgivelser, hvor der samtidig er kort afstand til centrum af Pandrup. Pandrup by tilbyder lidt af hvert, såsom flere dagligvarebutikker, hvor du her kan anskaffe dig hverdagens fornødenheder, Pandrup skole, som går fra 0.-9. klasse, offentlig transport og meget mere! Der er derudover også mulighed for pasning af børn i en af de mange børnehaver, vuggestuer eller SFO.

EJENDOMMEN
Boligen er fra år 1965 og er opført i farvede muresten med fibercement tag. Ejendommen byder på en 700 m2 grund, hvoraf huset er 116 m2 og med en udestue på 20 m2. Derudover består ejendommen af en garage fra år 1978 på 45 m2, hvor der her er plads til at  parkere bilen. 


INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!

Når du træder ind i denne skønne bolig, bliver du budt ind i et rummeligt bryggers med plads til overtøjet og skoene. Bevæger du dig videre, træder du ind i det charmerende køkken som indeholder en ergonomisk kogeø, hvor der samtidigt er masser af skabsplads. Herfra går du ind i en nydelig stue, med store vinduespartier som giver et helt fantastisk lysindfald samt en brændeovn, som er med til at skabe den hyggelige stemning i villaen. Her får du også adgang til den hyggelig udestue, hvor du kan nyde udsigten til haven. Dernæst får du adgang til boligens tre skønne værelser, hvor der er mulighed for eventuelt at indrette soveværelse, kontor og børneværelse eller efter ens eget ønske. Her finder du også boligens rummelige og lyse badeværelse. 


HAVEN
Du får en dejlig vestvendt have, hvor du har mulighed for at nyde aftensolen. Haven er nem og overskuelig og kan indrettes som man selv ønsker,  både til dem der vil gøre det enkelt og til dem med de grønne fingre. 

Snyd ikke dig selv – book din fremvisning allerede i dag.

Jernbanegade 62, 9670 Løgstør

OMRÅDET
Denne smukke bolig er beliggende centralt i Løgstør, med en god placering, hvor man er skærmet af fra hovedvejen og dens larm. Man har kort afstand til hverdagens fornødenheder med blandt andet kun 2 minutters gang til den nærmeste dagligvarer butik. Boligen er placeret kun 1 km gang, fra den skønne havn. Derudover byder Løgstør også på skole, børnepasning samt idrætsforening, hvor det hele befinder sig inden for ca. 5 minutters kørsel. 

Kort sagt får man en rigtig god central beliggenhed men rolig placering i Løgstør med gode muligheder for at gå ture langs havnefronten, eller i den dejlig skov i Christiansminde.


EJENDOMMEN
Huset er på 128 m2 fordelt på 1½ plan, boligen er opført i år 1917 og ombygget i år 1975. Huset består af mursten og efterfølgende pudset. Til boligen får man en garage på 28 m2, samt i forlængelse af garagen yderligere 35 m2, som man kan benytte til f.eks. opbevaring. 

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!

I denne hyggelige ejendom træder du indenfor i en entré med god plads til overtøjet og skoene, hvor man er får en rigtig god loftshøjde. Fra entréen kan man enten gå op på første sal, eller fortsætte ind i den charmerende stue. Går man videre ind i stuen har man et dejligt åbent og lyst rum med et helt vidunderligt lysindfald, med gennemgang til et ekstra rum. Derudover får man et nyere og lyst L-formet køkken med god skabsplads til, hvad man lyster til at bruge resten af pladsen til. Fra køkkenet kan man gå ind i husets bryggers, som leder ind til husets badeværelse eller ud på den helt fantastiske sydvendte terrasse.

I husets første sal får man to skønne værelser, repos samt et velindrettet og lys toilet. 

HAVEN
Man får en helt vidunderlig sydvestvendt terrasse, som gør man har mulighed for at nyde solen fra middag og til sen aften. Selve haven er rigtig nem at gå til, med dele af haven opdelt af hegn, og et unikt japansk kirsebærtræ. 

Skynd dig at se ejendommen før din nabo – book din fremvisning allerede i dag.