Gl. Landevej 32A
9440 Aabybro

Villa på 234 m2
kr. 645.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
21
Apr
28
Apr
05
Maj
Søndag d. 21/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 28/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 05/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
645.000
Udbetaling
35.000
Ejerudgift pr. md.
1.225
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
3.786 / 2.997
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000152
Byggeår
1900/1965
Rum
7
Plan
2
Energimærke
E
Boligareal
234 m2
Grundareal
700 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
BIRKELSE - AABYBRO

VILLA PÅ HELE 234 M2 MED MULIGHED FOR BUTIK

 
OMRÅDET

Ved denne villa i Birkelse får du en rolig beliggenhed, der samtidig giver nem adgang til lokale faciliteter såsom en god idrætsforening, friskole, offentlig transport og et oplevelsescenter med rig mulighed for udendørs aktiviteter. Derudover kan du på kun 5 minutter komme ind til Aabybro, som både har indkøbsmuligheder, skoler, shoppingcenter og hyggelige caféer. Fra Birkelse af, har du også kun 10 minutters kørsel til Pandrup og 20 minutters kørsel til Aalborg centrum. Ved denne placering får du en unik mulighed for at skabe dit drømmehjem i et roligt og familievenligt kvarter, med godt naboskab. 

EJENDOMMEN

Villaen vi her skal se nærmere på, er oprindeligt opført i år 1900 og er løbende moderniseret og vedligeholdt. Ejendommen står i dag til at være opdelt i 2 etager, hvor stueplanen er på 144 m2 og 1. salen er på 90 m2. Begge etager har eget køkken, badeværelse, værelser og stue. Stueetagen har derudover en hyggelig udestue, med masser af plads til hele familien og udgang til den fine have. Ejendommen har også en tilhørende carport hvorfra der er indgang til huset. Stueplanen har også et butikslokale der tidligere har været anvendt til galleri og systue.

BIRKELSE - AABYBRO
Indretningen

Velkommen hjem

I denne villa træder vi ind i gangen hvor der er god plads til at hænge overtøjet inden vi træder ind i stuen. I stuen er der store vinduer, som skaber et godt lysindfald og der er direkte udgang til haven. I denne store stue er der både god plads til en sofa og til at samle familien til stor middag. Stueetagen har også et større køkkenalrum, med nyere køkken fra 2022 i flot design, alle hårde hvidevarer og god plads til spiseområde. Fra køkkenalrummet af, kan man fortsætte ud i gangen, hvor der er indgang til det store butikslokale med tilhørende depot og kontor. Ved siden af, finder vi stueetagens badeværelse med flotte hvide klinker og god plads. Soveværelset har med sin vinkel både plads til stor seng, men også mulighed for walk-in closet. Fortsætter man op til 1. salen, bliver man mødt af en flot repos med indgang til to store lyse værelser og et opholdsrum med plads til f.eks. kontor. Der er derudover et lyst køkken, stor stue med spiseplads og et nyrenoveret badeværelse, som aldrig har været i brug. Villaen her giver dermed mange muligheder for god indretning, da man med hele 234 m2 ikke skal lade sig begrænse.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING/FORRETNING

I denne skønne ejendom, som både indeholder en 1. sal med eget køkken og bad, samt et fint butikslokale i stueetagen, er der altså masser af muligheder. Der kan blandt andet laves udlejning af den 90 m2 store 1. sal, som indeholder alt hvad man som lejer skal bruge. Derudover har det tidligere butikslokale i stueetagen både den rette indretning og de rette faciliteter til at der igen kan åbnes butik eller f.eks. en frisørsalon.

INVESTERING/FORRETNING
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt