Hadsundvej 28, 3. tv.
9000 Aalborg

Andelsbolig på 67 m2
kr. 315.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
315.000
Boligydelse pr. md.
4.690
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-0489
Byggeår
1902/2007
Rum
2
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
67 m2
Grundareal
451 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
EN IDÈEL STUDIEBOLIG

FLOT ANDELSBOLIG CENTRALT I AALBORGOMRÅDET


Med adresse op Hadsundvej 28, 3. tv., får du en meget central placering i Aalborg, hvor du bor med gåafstand til centrum, vandet og byen mange fornøjelser - særligt for denne lejlighed har man både mulighed for at udnytte alt det som Aalborg centrum tilbyder, men også alt det som Vejgaards bymiljø har at tilbyde. Der er altså kort afstand til Aalborgs mange hyggelige gader, caféliv og shopping, men du kan også tage turen til havnefronten, hvor du både kan nyde den frisk havluft og den skønne arkitektur. Er man studerende på enten et af Aalborgs gymnasier, universitet eller er hos en anden uddannelsesinstitution, kan man komme til disse hurtigt på sin cykel.
 
EJENDOMMEN

Ejendommen er opført år 1902, og senere ombygget i år 2007, hvor andelsforeningen også er blevet stiftet. Andelslejligheden består af 2 værelser, et køkken og et badeværelse fordelt på veldisponerede 67 m2, på toppen af Aalborg, hvilket bidrager til afskærmningen fra byens larm. Derudover er der en altan med udgang fra soveværelset, hvor man på toppen af Aalborg, fredfyldt kan nyde solens stråler. Til ejendommen får man en flot gård med mulighed for parkering, og dejligt gårdmiljø med terrasse, hvor man kan hygge om sommeren.

EN IDÈEL STUDIEBOLIG
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder indenfor i den rummelige entré, hvor der er fint med plads til at hænge jakken. Fra entréen bliver du budt velkommen af den åbne stue, som fordeler sig mellem en spise- og tv-stue. I spisestuen er der plads til det helt store spisebord, hvilket giver en naturlig opdeling mellem tv- og spisestue. Stuen giver adgang til det flotte køkken, og endvidere til lejlighedens badeværelse med hvide klinker. Fra stuen kan du gå ind i lejlighedens soveværelse hvor der er rigtig god skabsplads - og herfra videre ud til den store syd-vest-vendte altan, som giver sol fra ca. klokken 11:00 om sommeren, og giver nogle hyggelige solrige aftener.
Hele lejligheden fremstår flot og nyere renoveret.

Velkommen hjem
Udenfor

GÅRDEN 

Til ejendommen får man en flot gård med mulighed for parkering, og et dejligt gårdmiljø, hvor man kan hygge om sommeren. Gården er desuden afskærmet fra vejen, hvilket giver mulighed for at nyde hverdagens fred og ro.

GÅRDEN 
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt