Kjellerupsgade 27, 3. tv.
9000 Aalborg

Andelsbolig på 53 m2
kr. 920.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Nyhed

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
920.000
Boligydelse pr. md.
2.121
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000252
Byggeår
1910/2023
Rum
3
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
53 m2
Grundareal
326 m2
Udhus
11 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
ANDELSLEJLIGHED MED KAROLINELUND I BAGHAVEN

3-VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED MED SKØNT LYSINDFALD, OG MED KAROLINELUND I BAGHAVEN!

 
OMRÅDET

Få meter fra lejligheden, finder du den idylliske bypark Karolinelund, som tilbyder en forfriskende kontrast til byens puls. Det nyetablerede å-løb, Østerå, snor sig elegant gennem parken og udgør både den dejlige udsigt og et skønt åndehul. Karolinelund er en naturskøn oase, ideel til en gåtur, picnic på de grønne arealer, leg på parkens legepladser, og som kulisse for livlige og hyggelige begivenheder. Om sommeren vækker musikalske arrangementer parken til live, og de grønne områder fungerer som et hyggeligt mødested for venner og familie.
 
EJENDOMMEN

IDEEL BÅDE FOR STUDERENDE, FORÆLDREKØB ELLER SOM DELELEJLIGHED

Med sin centrale placering i universitetsbyen Aalborg, er denne lejlighed en ideel studielejlighed for den unge studerende, som ønsker kort afstand til både uddannelse og det livlige byliv. Muligheden for forældrekøb gør det til et attraktivt valg for forældre, der ønsker at give deres børn en komfortabel base under studierne. Med sin gode plantegning er lejligheden også oplagt som delelejlighed for to, der ønsker at dele udgifterne og samtidig nyde livet i fællesskab.

ANDELSLEJLIGHED MED KAROLINELUND I BAGHAVEN
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i denne skønne 3-værelses andelslejlighed, beliggende på 3. sal. I den rummelige entré er der god plads til overtøj og sko. Fra entréen, der også fungerer som fordelingsgang, er der videre adgang til lejlighedens badeværelse, der har toilet, håndvask og et godt brusehjørne. Det lyse køkken, tilbyder fin bordplads og alt i hårde hvidevarer. Soveværelset tilbyder god plads til både dobbeltseng og klædeskab. Lejlighedens to stuer en suite, adskilles af charmerende franske døre, som leder lyset gennem begge stuer både morgen og aften. Alt i alt byder denne andelslejlighed på en god plantegning, en idyllisk udsigt og en suveræn beliggenhed centralt i Aalborg.

Velkommen hjem
Udenfor

OMRÅDET/GÅRDEN

Kjellerupsgade 27 er beliggende i Kanalbyen, som er et af Aalborgs mest charmerende kvarterer. Den ideelle placering, forener det pulserende byliv med den rolige atmosfære i Karolinelund. Beliggenheden giver let adgang til byens mange faciliteter og attraktioner, herunder havnefronten, shopping i midtbyen, restauranter, AAU Create, Nordkraft og offentlig transport. Til ejendommen hører en skjult oase - en fælles, indhegnet gårdhave med græsplæne, køkkenhave, blomster, cykelskur og flere terrasser. Her findes fælles gasgrill og havemøbler, der gør gårdhaven helt ideel til både solrige dage og hyggelige aftener.  I 2023 blev ejendommen omfattende renoveret med et nyt tag, renoveret facade, efterisolering mm. Andelsforeningen er veldrevet og har en god økonomi.

OMRÅDET/GÅRDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt