Ninavej 22
9000 Aalborg

Rækkehus på 112 m2
kr. 1.895.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
03
Dec
10
Dec
Søndag d. 03/12
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 10/12
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Rækkehus
Udbudsform
Salg
Kontant
1.895.000
Udbetaling
95.000
Ejerudgift pr. md.
2.584
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
11.731 / 9.190
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000165
Byggeår
1965
Rum
3
Plan
2
Energimærke
D
Boligareal
112 m2
Grundareal
415 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
SJÆLDENT UDBUDT REÆKKEHUS MIDT I VEJGAARD

ENDERÆKKEHUS MED EGEN HAVE OG GARAGE

 
OMRÅDET

Med sin attraktive beliggenhed midt i skønne Vejgaard, får du alt hvad hjertet begærer indenfor kort rækkevidde, samtidig med at du bor i et roligt og trygt kvarter. Ved denne placering er der både skole og indkøbsmuligheder 500 meter væk, en masse grønne områder lige i nærheden og blot 3 km ind til Aalborg centrum. Udover dette er der gode forbindelser med offentlig transport. En rolig beliggenhed som denne, tæt på alt, ville derfor være perfekt for både børnefamilier og ældre. 
 
EJENDOMMEN

Rækkehuset vi her skal se nærmere på, er beliggende på en skøn grund og er oprindeligt fra 1965 og har udover sine 112 m2 også en stor hems, en hyggelig udestue og tilhørende garage. Selve grunden er på 415 m2 og strækker sig over en flot flisebelagt terrasse foran huset og en god rummelig have. Selve ejendommen har et fint bryggers med trappe op til en stor hems, et fint køkken med spiseplads, badeværelse, soveværelse med indbyggede skabe, fin rummelig stue og med adgang ind til spisestuen. Hvis man ønsker et ekstra værelse, ville spisestuen være idéel at benytte til dette.

SJÆLDENT UDBUDT REÆKKEHUS MIDT I VEJGAARD
Indretningen

Velkommen hjem

Når du træder ind i denne villa, er det første du møder det store bryggers med masser af plads til at stille skoene og hænge overtøjet, samt godt med opbevaringsplads. Derfra er der trappe op til en stor og rummelig hems, som både kan benyttes til opbevaring, hyggekrog eller legerum til de mindste. Fra bryggerset af, er der også adgang til køkkenet, som har masser af bord- og skabsplads, samt hyggelig spiseplads for enden. Fra køkkenet af, kommer man ud til en fordelingsgang, hvor det første man møder er et dejligt soveværelse med store indbyggede skabe. Derudover er der fra gangen af adgang til badeværelset, som har lyse klinker, godt med plads og separat bruseniche. Det næste man møder er spisestuen, med elegante franske døre og masser af lysindfald, hvor der her er tiltænkt mulighed for ekstraværelse, hvis man ønsker dette. Herfra kan man fortsætte hen til stuen, der med sit store vinduesparti ud til haven, sørger for et dejligt naturligt lysindfald og med mulighed for at åbne op til udestuen.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Foran huset er der en hyggelig fliseterrasse med blomsterbede og plads til havemøbler, så man kan sidde og nyde morgenkaffen. Selve haven byder, med sin gode plads, op til både grillhygge og masser af leg med børnene. Derudover et der flotte blomsterbede rundt i kanten af hækken, som giver liv og hygge til haven. Til denne ejendom er der også en 20 m2 stor udestue, hvor hele familien kan samles, og sommeraftenerne bliver forlænget.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt