Samsøgade 18, st. tv.
9000 Aalborg

Andelsbolig på 66 m2
kr. 675.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
01
Okt
08
Okt
15
Okt
Søndag d. 01/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 08/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 15/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
675.000
Boligydelse pr. md.
2.176
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000107
Byggeår
1943/1978
Rum
3
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
66 m2
Grundareal
2401 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
LAV BOLIGYDELSE I EN GOD FORENING

Drømmebolig i hjertet af Øgaden

 
OMRÅDET

Velkommen til Samsøgade 18, st. tv. i det eftertragtede område Øgadekvarteret. Beliggende i hjertet af Øgaden, tilbyder dette område en fantastisk kombination af bekvemmelighed og charme. Samsøgade 18 er omgivet af en dejlig blanding af grønne områder, lokale faciliteter og nem adgang til byens pulserende centrum. På Samsøgade 18 har du endvidere et bredt udvalg af dagligvarebutikker, restauranter, caféer og lokale butikker inden for gåafstand. Endvidere er offentlig transport let tilgængeligt, hvilket gør det nemt at udforske resten af byen og dens omgivelser. Hvis du er en naturelsker, vil du blive begejstret for de grønne områder og parker, der er tæt på. Du kan tage en afslappende gåtur i nærliggende parker eller tage en cykeltur langs østerådalen for at nyde den naturskønne skønhed.
 
EJENDOMMEN

Andelen er en del af Andelsforeningen Østermarken og strækker sig fra Samsøgade 10-20, og består af 59 andele i alt. Ejendommen blev opført i 1943 som en privat udlejningsejendom, der tilhørte det dengang eksisterende Aalborg Værft. I sin tid blev lejlighederne kun lejet ud til ansatte på værftet, men da man på et tidspunkt ønskede at afhænde ejendommen, blev den tilbudt til lejerne, der kunne overtage den på andelsbasis. Dette blev positivt modtaget blandt de daværende lejere, og andelsforeningen blev stiftet den 28. oktober 1987, mens ejendommen blev overtaget 1. november samme år. Andelen som medfølger handelen har råderetten til en flot to værelses lejlighed på 55 m2, med en tilhørende rummelig altan og et badeværelse.

LAV BOLIGYDELSE I EN GOD FORENING
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder ind i den rummelige entré som strækker sig gennem lejligheden som en fordelingsgang. Fra entréen er der adgang til et flot værelse, som man kan benytte som hobbyrum, gæsteværelse eller det helt tredje. Når du går tilbage mødes du af den flotte stue på venstre hånd. Stuen har et flot lysindfald, og har som resten af lejligheden rigtig flotte klassiske detaljer. Der er en roset i loftet, flotte stukke og listerne komplimentere disse. Soveværelset er flot og rummeligt og har sin egen altan, hvor der er sol det meste af dagen grundet sin sydvestlige retning. Køkkenet fra 2017 og der er i samme anledning lagt et nyere gulv. Afslutningsvist bliver du mødt af det flotte badeværelse af hvide klinker kombineret med blå klinker som skaber liv i badeværelset. Badeværelser fremstå ligesom resten af lejligheden rigtig flot og velholdt.

Velkommen hjem
Udenfor

GÅRDEN

Gårdmiljøet på denne adresse er en fredelig oase midt i byen, hvor du kan nyde solen og skønheden i det udendørs rum. Den velholdte gårdhave byder på et behageligt og grønt miljø, hvor beboerne kan samles, slappe af og interagere med hinanden. Gårdmiljøet er også praktisk, da det tilbyder sikker og bekvem adgang til parkering og der er privat cykelopbevaring i kælderen såvel som et rum til reparation af cykler stillet til disposition af foreningen. Du behøver ikke bekymre dig om parkeringsplads eller at finde et sikkert sted at holde din cykel. Alt er nemt tilgængeligt inden for ejendommens område.

GÅRDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt