Juelsparken 28, st. th.
9210 Aalborg SØ

Ejerlejlighed på 120 m2
kr. 1.650.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • Jysk Mægler Styling
  • Indret boligen
play
marker-primary

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
1.650.000
Udbetaling
85.000
Ejerudgift pr. md.
3.309
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
10.017 / 7.868
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000048
Byggeår
1969/2005
Rum
3
Plan
1
Energimærke
C
Boligareal
120 m2
Grundareal
53454 m2
Udhus
10 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
I SIN EGEN LILLE OASE

NYDELIG 3'VER MED EN GOD BELIGGENHED

 
OMRÅDET

Velkommen hjem på Juelsparken 28.
Denne adresse er placeret på stueetagen i en fleretagers bygning, som er omgivet af grønne områder og træer. Området har også gode forbindelser til offentlig transport, som gør det let at komme til centrum af Aalborg og andre dele af byen. Der er også en række lokale butikker, restauranter og caféer i nærheden, som giver beboere et bredt udvalg af spisemuligheder og indkøbssteder. Slår man rødder her kan man se frem til en nem og rolig hverdag, hvor selv en lille familie, vil have de fleste fornødenheder indenfor få hundrede meter. Daginstitutioner, folkeskoler, og indkøb mm. Er blandt andet nogle af de faciliteter, som man kan se frem til kun at have en lille gå tur til og fra.
Alt i alt er Juelsparken 28, st. Th. en ideel adresse for dem, der søger en fredelig og afslappende livsstil i Aalborg SØ.
 
EJENDOMMEN

Denne flotte og rummelige ejerlejlighed i stuen til højre fordeler sig på 120 m2, og består af to rummelige værelser, to badeværelser med gulvvarme, hvor det ene badeværelse indeholder en skjult entré samt det andet har et nyere toilet. Derudover får man en større stue med udgang til en stor og flot altan med vindspejl, samt et køkken hvor der i enden af dette er plads til et spisestue arrangement.

I SIN EGEN LILLE OASE
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder ind i den rummelige entre, hvor der er nok plads til man ikke skal gå på kompromis når man får gæster på besøg, og der er ligeledes et let tilgængeligt badeværelse. Fra entréen går du ind i lejlighedens gennemgangsværelse, som leder ind til to værelser på hhv. 8,4 m2 og 11,4 m2. Lejlighedens flotte soveværelse har desuden eget badeværelse.
I lejlighedens anden etape mødes du af et flot og funktionelt bryggers med plads til diverse remedier. Bryggerset leder ind til det åbne køkkenalrum, som udnytter det naturlige lysindfald rigtig godt. Afslutningsvist går du ind i den store åbne stue med store vinduespartier, med udgang til den lækre altan.

Velkommen hjem
Udenfor

GÅRDEN

Gården i Juelsparken er en grøn oase midt i byen. Det er et roligt og fredfyldt område, hvor beboere kan nyde solen og den friske luft. Gården er omgivet af høje træer og ligeledes egne bygninger, som gør man næsten altid kan finde skyggen om sommeren, eller kan nyde gårdens privatliv i fred og ro. I gården er der en velplejet græsplæne, hvor børn kan lege og voksne kan slappe af på en solrig dag. Der er også en række blomsterbede og plantekasser, som giver farve og liv til området. Gården i Juelsparken er også udstyret med en legeplads, som er populær blandt børnene. 
Gården er velholdt og renholdt, og man sætter hurtigt pris på områdets renhed og pæne fremstilling. Der er også cykelparkering til rådighed, som gør det nemt at komme rundt i området på cykel. Alt i alt er gården i Juelsparken et fantastisk sted for beboerne og deres bekendte at nyde det gode vejr og tilbringe tid sammen. Det er et roligt og sikkert område, hvor man kan slappe af og koble af fra hverdagen.
Ligeledes medfølger der i gården et flot skur på 10 m2 til opbevaring, diverse værkstedsarbejde og lignende.

GÅRDEN
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Jysk Mægler Styling

Tilbage til billeder

Indret boligen

Tilbage til billeder
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt