Roald Amundsens Vej 63, 2. th.
9210 Aalborg SØ

Andelsbolig på 89 m2
kr. 745.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
01
Okt
08
Okt
15
Okt
Søndag d. 01/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 08/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 15/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary
Købsaftale underskrevet

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
745.000
Boligydelse pr. md.
2.093
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000098
Byggeår
1963/1998
Rum
3
Plan
1
Energimærke
B
Boligareal
89 m2
Grundareal
13350 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HUSK! Forbedringer du laver tillægges andelsværdien - mulighed for god investering!

VELINDRETTET ANDELSBOLIG I SUND FORENING

 
OMRÅDET

Byens puls banker i byen Aalborg, og det er derfor heller ikke hver aften hvor man har tid til at sætte sig ned med hjemmelavet mad, eller et glas rosé. Dog er dette en mulighed på Roald Amundsens Vej da man er trukket tilbage fra midtbyens larm, og har muligheden for at nyde tilstedeværelsen i fred og ro - men stadig kan benytte sig af Aalborgs mange muligheder. For de livlige sjæle byder Aalborg på alverdens fornødenheder, såsom kulturelle oplevelser, naturområder, fysiske aktiviteter, og meget mere! Der er gåafstand til indkøb, fitness, offentlig transport, AAU og diverse butikker.
 
EJENDOMMEN

På Roald Amundsens Vej 63, finder du måske Aalborgs bedste andelsboligforening. Du bydes velkommen af en flot gulstens facade omringet af græsplænen og dens hyggelige stisystemer.
Der er gode parkeringsmuligheder lige ved lejligheden og når bilen er parkeret, kan man eventuelt finde en dejlig solplet på altanen eller ude på plænen.

HUSK! Forbedringer du laver tillægges andelsværdien - mulighed for god investering!<br>
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder ind i en skøn entré med plads til at boltre sig. Allerede i entréen fornemmer du det luftige og åbne miljø, som lejligheden besidder. Entréen leder dig ind til det pragtfulde køkken, hvor der er god plads til den erfarne kok. Køkkenet er af flotte materialer og klæder lejligheden rigtig flot. Entréen leder dig endvidere ind til lejlighedens rummelige soveværelse som er let at indrette og byder på mange muligheder heraf blandt andet et walk-in closet. 
I lejlighedens hjerte mødes du af et velplaceret badeværelse, med egen vaskesøjle. Du går videre gennem lejligheden og mødes af en meget flot stue. Stuen er meget nem at indrette, og har en fantastisk belysning såvel som udsigt. Fra stuen har du direkte adgang til et yderligere værelse, samt lejlighedens skønne altan hvor du kan nyde udsigten eller side og hygge.

Velkommen hjem
Udenfor

ALTAN/GÅRDMILJØ

Man får en skøn lukket sydvest vendt altan, hvor man har mulighed for at nyde solen hen over formiddagen helt ind til om aftenen. Fra altanen har man en fantastisk udsigt over Aalborg by, som man meget sjældent støder på.
Det omkringliggende område er velholdt og fremstår rigtig flot, hvor der også er rigtig gode muligheder for parkering - her kun få meter fra døren. Til bilen har man desuden et fælles opbevaringsrum i foreningen til sommer-/vinterdæk, og gratis vaskeområde til bilen, så man slipper for en lang og besværlig tur ud til den nærmeste station. Afslutningsvist har man udover sit eget opbevaringsrum og et et fælles opbevaringsrum i foreningen såvel som fælles værksted.

ALTAN/GÅRDMILJØ
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt