Risagergade 4
9700 Brønderslev

Villa på 138 m2
kr. 1.275.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • Jysk Mægler Styling
  • Indret boligen
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.275.000
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. md.
1.792
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
7.776 / 6.044
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000035
Byggeår
1963
Rum
5
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
138 m2
Grundareal
580 m2
Garage
30 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
BRØNDERSLEV 

MODERNISERET BYHUS PÅ 138 M2 MED 4 VÆRELSER

 
OMRÅDET

 
Brønderslev by har alt hvad man som familie og borger har brug for. Der er masser af indkøbsmuligheder, 3 folkeskoler, hvor den nærmeste kun ligger 200 meter væk. Der er svømmehal og idrætshaller, og rig mulighed for at deltage i mange forskellige sportsgrene eller måske endda som frivillig hjælper i nogle af de mange foreninger i byen. Og så er der selvfølgelig den 7 ha store "Rhododendronpark" der kun ligger 1 km væk fra villaen. Her kan du nyde mange gåture og samtidig opleve de mange flotte blomster.
 
EJENDOMMEN

Huset er opført i 1963 på en 580 m2 stor regulær grund. Huset er opført i gule mursten og med et flot eternitskifertag. Der er yderligere en 30 m2 stor garage for enden af den flisebelagte indkørsel langs huset. Garagen har indbygget redskabsrum. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår særdeles indbydende og lyst.

BRØNDERSLEV 
Indretningen

Velkommen hjem

Den store lyse entré er det første du møder når du træder indenfor på Risagergade 4. Her er der gode opbevaringsplads i de mange skabe og masser af plads til at afsætte familiens jakker og sko. Det næste du møder i villaen er den lange og lyse fordelingsgang som hurtigt giver dig et overblik over villaens mange rum og værelser. Køkkenet, som er et Svane-køkken, har alt i hårde hvidevarer og der er desuden god bordplads hvor familiens kok kan udfolde sine gastronomiske evner. Lige op ad køkkenet er villaens opholds- og spisestue hvor de store sydvendte vinduer giver et godt lys i hele rummet. Fra stuen er der desuden udgang til den flisebelagte sydvendte terrasse. Videre gennem fordelingsgangen finder vi de 4 værelser som alle har en god størrelse og de 2 af værelserne har endda indbyggede garderobeskabe. Vaskemaskinen og tørretumbleren er placeret i bryggerset hvor der også er håndvask og masser af skabsplads. Har man en stor familie er ét badeværelse tit ikke nok. Her i villaen får du hele to badeværelser hvoraf det ene er komplet moderniseret i 2022. Begge badeværelser fremstår flotte og funktionelle.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Fra bunden af indkørslen lige ved garagen finder vi lågen der åbner op til ejendommens have. Haven er primært belagt med græs og der er desuden lavet virkelig flotte højbede der grænser op til hegnet der står i skellet ind til naboen. I den vestlige del af haven er der lavet en mindre flisebelagt terrasse hvor der er læ og ro. Den anden flisebelagte terrasse finder vi ved udgangen fra stuen, hvor der er rigeligt med plads til have- eller loungemøbler til hele familien.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Jysk Mægler Styling

Tilbage til billeder

Indret boligen

Tilbage til billeder
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt