Thistedvej 304
9690 Fjerritslev

Villa på 65 m2
kr. 195.000,-
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Købsaftale underskrevet

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
195.000
Udbetaling
25.000
Ejerudgift pr. md.
933
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
1.212 / 946
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000117
Byggeår
1847
Rum
3
Plan
1
Energimærke
F
Boligareal
65 m2
Grundareal
1180 m2
Udhus
24 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
 I DEJLIGE OMGIVELSER

DET PERFEKTE TILFLUGTSSTED

OMRÅDET

Dejlig villa i Klim, beliggende på en stor og dejlig grund med rigtig mange muligheder. Med denne beliggenhed befinder I jer lige om hjørnet fra Thorup-Klim Skole, hvilket ligeledes gør sig gældende forStorkereden og sportshallen. I har heller ikke langt til offentlig transport, mens handle muligheder i form afsupermarkeder og butikker er at finde kun fem minutter væk i Fjerritslev. Søger I udflugter til at fylde weekenderne, kan I tage et smut til Thorup Strand eller undersøge det spændende naturområde omkring Lund Fjord.
 
EJENDOMMEN

Lille charmerende villa der fordeler sig over 65 velindrettet boligkvadratmeter. Ejendommen er perfekt som familiens fritidshus i rolig omgivelser, eller som villa. Køber må forvente omkostninger til moderniseringen af ejendommen.

 I DEJLIGE OMGIVELSER
Indretningen

Velkommen hjem

Fra entréen, hvor I nemt kan opsætte en nyttig garderobe. Herfra kan I hurtigt bevæge jer videre ind i hjemmet, hvor I bliver mødt af et stort stuemiljø, der kan rumme både spise- og sofaafdeling. Her kan Isamtidig drage fordel af de mange vinduer, der skaber et fint lysindfald og leverer jer med et kig ud til det grønne. Hjemmets værelser kan begge udsmykkes med senge og plads til klædeskabene, mens I stadig kan indtage udsynet til haven. Selve køkkenet er udstyret med alle nødvendigheder samtmasser af skabsplads, så I kan gemme alle køkkenredskaberne af vejen. Badeværelset er opført meden separat bruseniche i et tidløst design, og så kan I ellers holde de praktiske elementer i bryggerset, hvor der er plads til vaskefaciliteterne samt ekstra fryser.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Denne have giver jer store, grønne arealer at gøre godt med, hvor I har muligheder for at bevarehaven, som den er: Nem og åben. Ellers kan I etablere en større køkkenhave, anlægge smukkeblomsterbede, eller skabe flere hyggekroge med bålplads eller orangeri. Til grunden hører sig en langindkørsel, så I ikke kommer til at mangle steder at parkere bilen. Haven er derudover afskærmet afstore og imponerende træer, så I kan nyde dette udeområde i ro og fred.

HAVEN
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt