Mosevej 12
9900 Frederikshavn

Villa på 152 m2
kr. 1.295.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • Jysk Mægler Styling
  • Indret boligen
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.295.000
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. md.
1.577
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
7.918 / 6.164
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000030
Byggeår
1977
Rum
4
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
152 m2
Grundareal
795 m2
Garage
54 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Med kvalitet for øje

MODERNE HJEM I IDYLLISKE OMGIVELSER

 
OMRÅDET

Gærum er en charmerende oplandsby beliggende ca. 7 km sydvest for Frederikshavn, der tilbyder en unik kombination af landlig idyl og byliv. Byen er omgivet af smuk natur med bl.a. marker, skove og grønne områder, som indbyder til afslappende gåture og udendørsaktiviteter. Samtidig er Gærum også en moderne og dynamisk oplandsby med et væld af forskellige butikker og kulturelle tilbud. Gærum er et populært område at bo i, især for familier og naturelskere, der ønsker at bo tæt på både storbyen og naturen. Byens skole har fra 0-6 klassetrin og er typisk samlingspunktet for flere af de mange aktiviteter der afholdes i byen, og der er gode offentlige transportmuligheder til f.eks. Frederikshavn og omegn. Alt i alt er Gærum en skøn og livlig by, der tilbyder noget for enhver smag og alder.

EJENDOMMEN

Denne flotte villa er opført i år 1977, og fordeler sig på hele 152 m2. Husets gule mursten står flot i kontrast med det sorte tag, og man bemærker hurtigt den hjemlige charme, som huset besidder. Til huset medfølger en større garage på 54 m2, hvoraf 26 m2 anvendes som carport.
 
Huset fremstår yderst velholdt, og indflytningsklart.

Med kvalitet for øje
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder ind i huset gennem husets bagdør og bliver mødt af en rummelig entré med gulvvarme, der giver adgang til et depotrum, et kontor, samt husets fordelingsgang. Fordelingsgangen leder ind til et fantastisk lyst og moderne badeværelse med en lysende stjernehimmel af LED-lys. Fordelingsgangen leder desuden ind til husets soveværelse samt to yderligere værelser med store sydøst-vendte vinduer, som bidrager til et dejligt lysindfald. De tre rum er veldisponerede, og giver god plads til man selv - eller børnene - kan have lidt privatliv. Vi fortsætter vores tur gennem huset, og bliver mødt af husets nyere køkken der har en åben planløsning, som er perfekt til underholdning og samvær med familie og venner. Køkkenet er udstyret med moderne og praktiske faciliteter og har endda et amerikanerkøleskab, der vil imponere alle dine gæster. Du går videre gennem en døråbning og træder ind i den åbne stue, der er indbydende og rummelig. Stuen er kendetegnet ved et godt lysindfald og en behagelig atmosfære, der er perfekt til afslapning og samvær. Stuens store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind og bidrager til at skabe en varm og indbydende stemning. Det åbne layout skaber en sammenhængende følelse mellem stuen og resten af huset og skaber desuden et godt flow i rummet. Fra stuen kan du gå ind i husets anden entré, hvor der er god plads til opbevaring af sko og jakker. I entréen er der også adgang til husets gæstetoilet.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Udendørs er der en smuk have med en stor terrasse, der er perfekt til at nyde solen og hyggelige grillmiddage. Haven er velholdt, og er omgivet af mange træer og planter, hvilket skaber en privat og afslappende atmosfære.
 
Tillige får man til dette charmerende hus, et udvalg af hyggekroge i haven, der er perfekte til afslapning og hygge i naturen. I de forskellige kroge kan man selv vælge om man vil sidde og nyde en kop kaffe, solen, dyrke natursjælen, sidde om bålet og grille skumfiduser eller det helt tredje.

HAVEN
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Jysk Mægler Styling

Tilbage til billeder

Indret boligen

Tilbage til billeder
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt