Enebærvej 5
9560 Hadsund

Villa på 80 m2
kr. 895.000,-
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
895.000
Udbetaling
45.000
Ejerudgift pr. md.
1.721
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
5.620 / 4.370
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000149
Byggeår
1955
Rum
4
Plan
1
Energimærke
D
Boligareal
80 m2
Grundareal
744 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
CENTRAL BELIGGENHED, STOR HAVE OG VELUDNYTTEDE KVADRATMETER

INDFLYTNINGKLAR VILLA I BØRNEVENLIGT OMRÅDE 

OMRÅDET

Vil du bo i rolige omgivelser, men samtidig være tæt på alt, så se med her. Denne skønne villa har en central beliggenhed i Hadsund, der giver nem adgang til alt hvad du behøver. Skoler, indkøbsmuligheder, grønne områder og offentlig transport er alt sammen indenfor kort rækkevidde, samt en placering kun 1,4 km fra vandet af. Tag på cykelture langs Mariager Fjord, udforsk de lokale skove eller tilbring en afslappende dag på stranden, Hadsund har meget at byde på. Dette gør det til en ideel base for børnefamilier, der ønsker at være tæt på alt, samtidig med at man kan nyde den fredelige atmosfære i et børnevenligt område.   
 
EJENDOMMEN

Villaen vi her skal se nærmere på, er på 80 gode og veludnyttede kvadratmeter, som ligger på en 744 m2 stor grund, med stor have og flot træterrasse. Huset er rigtigt fra 1955, men er gennem tiden blevet renoveret og vedligeholdt. Huset har udover sine 80 m2, også en hyggelig udestue, et redskabsskur og en carport. I denne villa får du en flot entre, et nyere badeværelse, 3 gode og rumlige værelser, et køkkenalrum, som ligger i åben forbindelse til stuen og med udgang til udestuen. Her får du altså en indflytningsklar villa, med veludnyttede kvadratmeter.

CENTRAL BELIGGENHED, STOR HAVE OG VELUDNYTTEDE KVADRATMETER
Indretningen

Velkommen hjem

Når du træder ind i denne skønne villa, bliver du først mødt af en stor lys entre, hvor der er plads til at hænge overtøjet og godt med opbevaringsplads. Herfra kan du træde videre ind til badeværelset, som er stilfuldt og funktionelt med en moderne bruseniche og elegant indretning. Træder man et par trin op fra entreen af, kommer man ind i husets køkkenalrum. Her bliver man mødt af et flot lyst køkken, hvor der tilmed også er en spiseplads så hele familien kan samles eller børnene kan lave lektier, imens forældrene er i køkkenet. Herfra er der åben forbindelse ind til stuen, som både har plads til en ekstra spiseplads og et hyggeligt sofahjørne, så man kan nyde en søndag på langs. De store vinduer i stuen, sørger for et godt naturligt lysindfald og fra stuen af er der også udgang til en hyggelig udestue, hvor der er godt med plads til et loungesæt og spisested, så sommeren bliver forlænget. Udover dette indeholder denne ejendom også 3 gode værelser, med flot trægulv og godt lysindfald. Alt i alt et hus der står helt klar til at modtage sin nye familie.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Til denne villa hører en skøn og stor have. Her er der masser af plads til leg og boldspil, samtidig med at forældrene kan nyde solen på den flotte træterrasse. Skulle det gå hen og blive køligt, kan sommeraftenerne forlænges inde i den fine udestue, hvor der er plads til at samle hele familien. Derudover er der også en tilhørende carport til villaen, samt redskabsskur til opbevaring.

HAVEN
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt