Dyrehavevej 18
9370 Hals

Fritidsbolig på 67 m2
kr. 1.095.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
01
Okt
08
Okt
15
Okt
Søndag d. 01/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 08/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 15/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.095.000
Udbetaling
55.000
Ejerudgift pr. md.
1.103
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
7.007 / 5.473
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000071
Byggeår
2007
Rum
3
Plan
1
Boligareal
67 m2
Grundareal
1104 m2
Udhus
15 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
MIKKELMARK - HOU

FLOT SOMMERHUS MED SKØN HAVE

 
OMRÅDET
 

Mikkelmark er et større sommerhusområde beliggende tæt ved Hou by med ca. 400 sommerhuse. Mikkelmark er beliggende mellem Strandvejen i øst og Hou Mose i vest. Området har altid været et populært sted at have sommerhus, da der indenfor kort afstand både er den rigtig hyggelige lystbådehavn i Hou, den børnevenlige badestrand mellem Hou og Hals, samt den skønne natur ved Hou Mose og Koldkær Skov. Så med andre ord byder området på alle slags oplevelser for hele familien. Afstanden til badestranden og indkøbsmuligheder i Hou er ca. 1 km.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er opført i 2007 er på 82 veludnyttede m2. Sommerhuset har et stort åbent køkken/alrum/stue, 2 soveværelser og et badeværelse. Sommerhuset er beliggende på en 1.104 m2 stor grund der delvist er anlagt med græsplæne og delvist som naturgrund. Herudover er der en dejlig stor carport med tilhørende anneks på i alt ca. 42 m2. Annekset er desuden velegnet til overnatning.

MIKKELMARK - HOU
Indretningen

Velkommen hjem

Når du åbner fordøren i sommerhuset træder du direkte ind i husets køkken hvor det er nemt at komme af med indkøbsposerne. Med det samme bliver du budt velkommen at et stort åbent køkken/alrum med loft til kip og med gode vinduespartier som giver et dejligt lysindfald. Brændeovnen er placeret centralt i rummet for at give den bedste varmefordeling og varmepumpen kan holde sommerhuset varmt hele året rundt. Der er 2 gode soveværelser i sommerhuset. Begge værelser er med loft til kip. Sommerhusets flotte badeværelse er lagt med italienske klinker på gulv og vægge, og indeholder desuden toilet, bruseniche, håndvask med skabsplads og vaskemaskine. På begge langsider af sommerhuset er der lagt flotte træterrasser og der er ydermere en særdeles hyggelig træterrasse i haven. I forlængelse af carporten er der tilbygget et flot og stort anneks som er velegnet til overnatning.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Den indhegnede have er delvist anlagt med græsplæne og delvist som naturgrund hvor biodiversiteten får rig mulighed for at udfolde sig. Der er rundt om i haven anlagt flotte og hyggelige træ- og fliseterrasser hvorfra man kan nyde de mange solrige dage og aftener samtidig med man kan følge med i dyrelivet i haven.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt