Kongevejen 57, 9370 Hals

Fritidsbolig på 55 m2
695.000
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
02
Apr
09
Apr
16
Apr
Søndag d. 02/04
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/04
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 16/04
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
  • Jysk Mægler Styling
  • Indret boligen
marker-primary
Nyhed

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
695.000
Udbetaling
35.000
Ejerudgift pr. md.
1.096
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
4.343 / 3.402
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000038
Byggeår
1986/1990
Rum
4
Plan
1
Boligareal
55 m2
Grundareal
1456 m2
Garage
20 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
TORNDRUP - HALS

LÆKKERT SOMMERHUS PÅ 82 M2 MED SKØN UDSIGT

 
OMRÅDET

Dette er nok en af de bedste beliggenheder på Kongevejen. Sommerhuset er beliggende for enden af en blind og rolig stikvej og fra ejendommen er der den skønneste udsigt ud over den meget flotte natur ved Hals Mose. Her kan du i ro og mag følge med i dyrelivet i det flotte naturlandskab. Skal du en tur til stranden så ligger den børnevenlige badestrand kun 1,5 km væk fra sommerhuset og det tager kun 5 minutter i bil at komme ind til Dagli' Brugsen i Hou når der skal handles ind. Hou by har desuden et rigtigt hyggeligt havnemiljø med gode spisesteder samt mange hyggelige arrangementer hver sommer. Hvis der skal afholdes større arrangementer såsom konfirmation eller bryllup så er Koldkærgård Ranch beliggende med en afstand på kun 500 meter fra sommerhuset.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset er opført i 1986 og senere ombygget i 1990 hvor der er integreret en udestue på 27 m2 så sommerhuset nu er på hele 82 m2. Sommerhuset er beliggende på en 1.456 m2 stor grund. Sommerhuset har 3 gode værelser, stort køkken/alrum og et mindre badeværelse. Der er desuden 2 flisebelagte terrasser  omkring huset, hvor solen kan nydes alle dagens timer. Garagen er på 20 m2 og er opført i 1990. Der er 2 gode redskabsskure i forbindelse med garagen samt et godt brændeskur.

TORNDRUP - HALS
Indretningen

Velkommen hjem

Når du ankommer til sommerhuset træder du direkte ind i det store køkken/alrum hvor dagligvarerne hurtigt kan stilles i køkkenet. Der er i direkte forbindelse med køkkenet en god stor spiseplads, hvor hele familien kan samles. Opholdsstuen er omgivet af store lyse vinduer som giver et fantastisk lys ind i hele sommerhuset.
 
Fra stuen er der desuden udgang via en skydedør, til den ene af sommerhusets terrasser. Husets brændeovn er i øvrigt godt placeret mellem spisepladsen og opholdsstuen, hvor den hyggelige varme bliver jævnt fordelt i hele sommerhuset.
 
De 3 værelser er alle placeret med østvendte vinduer. Det store soveværelse har god plads til en dobbeltseng og har også et fint klædeskab. De 2 yderligere værelser har ligeledes god soveplads. Badeværelset har klinkebelægning på gulvet, træbeklædning på væggene og har håndvask, toilet og bruseniche.
 
Der er desuden et mindre gangareal, hvor der er fin plads til afsætning af tøj og sko.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Haven er primært anlagt med græs og mindre bede omkring sommerhuset. Der er et stort gyngestativ i haven, hvor børnene kan få masser af timer til at gå. Desuden er der rigeligt med plads til en omgang fodbold eller kroket. I bunden af haven er der mod vest anlagt et rigtig hyggeligt bålsted, hvorfra den skønne udsigt ud over naturen ved Hou Mose kan nydes samtidig med der bages f.eks. snobrød eller laves popcorn over bålet.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Jysk Mægler Styling

Indret boligen

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt