Mårvej 3
9370 Hals

Fritidsbolig på 116 m2
kr. 1.795.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
03
Jun
10
Jun
17
Jun
Lørdag d. 03/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Lørdag d. 10/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Lørdag d. 17/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • Indret boligen
play
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.795.000
Udbetaling
90.000
Ejerudgift pr. md.
1.378
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
11.016 / 8.633
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000043
Byggeår
2006
Rum
5
Plan
1
Boligareal
116 m2
Grundareal
1285 m2
Udhus
5 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
MIKKELMARK - HOU

MULIGHED FOR RIGTIG GOD UDLEJNING

 
OMRÅDET

Mikkelmark er et større sommerhusområde beliggende tæt ved Hou by med ca. 400 sommerhuse. Mikkelmark er beliggende mellem Strandvejen i øst og Hou Mose i vest. Området har altid været et populært sted at have sommerhus, da der indenfor kort afstand både er den rigtig hyggelige lystbådehavn i Hou, den børnevenlige badestrand mellem Hou og Hals, samt den skønne natur ved Hou Mose og Koldkær Skov. Så med andre ord byder området på alle slags oplevelser for hele familien. Afstanden til badestranden og indkøbsmuligheder i Hou er ca. 2 km.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er et Kalmar-hus, er opført i 2006, er på hele 121 m2 og dertil er der et poolhus på 30 m2. Begge dele er beliggende på en 1.285 m2 stor grund, der primært er anlagt med græsplæne omkring hele huset. Mellem sommerhuset og poolhuset er der ca. 10 meters afstand, hvor der er lavet en skøn legeplads med strandsand, gyngestativ og legetårn, hvor de mindste i familien kan lege i timevis.

MIKKELMARK - HOU
Indretningen

Velkommen hjem

I sommerhusets entré er der fin plads til at afsætte sko og jakker inden man træder ind i husets store åbne køkken. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og der er god plads til når familiens kok skal fremvise sine evner. I direkte og åben forbindelse til køkkenet finder vi husets hjerterum som er den store opholds- og spisestue. Her er der højt til loftet og masser af plads til når familien skal spise eller hygge sig i sofaen lige ved brændeovnen. De store vinduespartier i stuen giver desuden et rigtigt lækkert lysindfald til hele rummet. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede træterrasse hvor der er rigtig god plads til grille og  spise på de dejlige sommeraftener. Der er hele 4 soveværelser i sommerhuset med en god fordeling af enkelt- og dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser hvoraf det ene er med spabad og sauna mens det andet har brusekabine og vaskesøjle. Poolhuset er beliggende ca. 10 meter fra sommerhuset. Poolen er 3x5 meter stor og 1,2 meter dyb. Her er der med andre ord god plads til badetur hvis ikke man har lyst til at tage til stranden.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN/GRUNDEN

Grunden er på hele 1.285 m2 og er primært anlagt med græsplæne så der kun er et minimum af havearbejde. Det vil måske være oplagt at få en robotklipper der kan klippe græsset. Foran huset og lige ind til det overdækkede indgangsparti ved entréen, er der en grusbelagt indkørsel hvor der er plads til en 2-3 biler.

HAVEN/GRUNDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Indret boligen

Tilbage til billeder
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt