Østerstrand 66, Hou, 9370 Hals

Østerstrand 66
9370 Hals

Fritidsbolig på 100 m2
kr. 1.495.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
07
Jul
14
Jul
21
Jul
Søndag d. 07/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 14/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 21/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
1
4
Indendørs
Stue
2
Stue
Køkken
Køkken
Soveværelse
Soveværelse
Badeværelse
Gang
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
3
Set fra vejen
Udsigt
Udendørs
Overdækket terrasse
Udendørs
Set fra haven
Terrasse
5
Udendørs
Terrasse
Udsigt
Altan
Luftfoto
Kort
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • 3D Tour
play
marker-primary
plan-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.495.000
Udbetaling
75.000
Ejerudgift pr. md.
1.584
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
9.419 / 7.357
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000258
Byggeår
1967/2005
Rum
4
Plan
2
Boligareal
100 m2
Grundareal
2425 m2
Udhus
20 m2
Kælderareal
50 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HOU - TORNDRUP STRAND

SÆRDELES FLOT SOMMERHUS BELIGGENDE KUN 400 M FRA VANDKANTEN

 
OMRÅDET

Sommerhusområdet ved Torndrup Strand er særdeles populært beliggende på "vandsiden" af Strandvejen, som er den vej der forbinder de to havnebyer Hou og Hals på østkysten. Området er stille og fredfyldt og beliggende tæt på den børnevenlige badestrand. Havnebyen Hou er beliggende kun 3 km fra dette sommerhus og skal du en tur til Hals er der kun ca. 5 km. I begge havnebyer er der gode muligheder for indkøb, spisesteder og kulturelle oplevelser. Kun 600 meter fra sommerhuset findes Hals Strand Camping hvor der bl.a. er minigolf, grillbar og vandland. Her afholdes der også, henover sommeren, flere musikalske arrangementer og kræmmermarkeder i weekenderne.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset på Østerstrand 66 er opført i 1967 på en 2.425 m2 stor grund og er løbende opdateret så sommerhuset i dag fremstår lyst og moderne. I 2005 har sommerhuset fået en grundig renovering med bl.a. nye træ/alu-vinduer, nyt køkken og 50 m2 stor carport med indbygget isoleret redskabsrum.  Sommerhuset er desuden opvarmet med jordvarme og i 2022 har huset fået ny vedligeholdelsesfri komposit-beklædning samt efterisolering af hulmurerne. En af de ting som gør sommerhuset særdeles attraktivt, er den store hævet træterrasse der går rundt om huset. Her er der mulighed for at nyde solen fra morgen til aften.

HOU - TORNDRUP STRAND
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i dette lyse og indbydende sommerhus. Huset er på hele 100 m2 og dertil kommer der 50 m2 kælderareal. Der er badeværelse med bruseniche i stueplan og i underetagen er der endnu et stort flot badeværelse med spabad stor bruseniche og tilhørende sauna. Stueplanet indeholder desuden en dejlig lys entré med plads til at afsætte tøj og sko, 2 store soveværelser med god skabsplads, en mindre fordelingsgang med trappe ned til underetagen, og et stort åbent køkken-alrum-stue med udgang til dejlig delvis overdækket træterrasse. På den udvendige træterrasse har man et godt overblik over hele haven da terrassen følger huset rund på hele øst-, vest- og sydsiden af huset. Stuen er med store vindues partier hvorfra der kommer masser af lys ind i huset, og i stuen er der også en flot brændeovn der er med til at skabe den helt rigtige sommerhus-hygge. I underetagen er der, udover badeværelset og saunaen, også et stort opholdsrum med dobbeltseng og indbyggede skabe, samt et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Så alt i alt har dette sommerhus alt hvad der skal til for at kunne nyde weekender og ferier i en skøn atmosfære.
 
Se 3D-scanning af huset her: https://my.matterport.com/show/?m=a75FeEmw8nN

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN/UDENOMSAREALERNE

Når bilen er parkeret i carporten kommer man med det samme rundt til den flotte grønne have som primært er anlagt med græsplæne og høje træer der omkranser grunden. De høje træer gør at man er helt ugeneret samtidig med at solen sagtens kan finde vej ned til den lækre træterrasse der går rundt om sommerhuset. I haven er der god plads til boldspil eller anden leg, og der er lavet et fint lille område hvor der er plads til at sætte et bålfad når der skal bages snobrød eller ristes skumfiduser.

HAVEN/UDENOMSAREALERNE
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt