Søndergade 69A
9370 Hals

Fritidsbolig på 116 m2
kr. 2.595.000,-
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Købsaftale underskrevet

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
2.595.000
Udbetaling
130.000
Ejerudgift pr. md.
1.727
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
15.373 / 12.190
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000083
Byggeår
1998
Rum
5
Plan
1
Boligareal
116 m2
Grundareal
1249 m2
Garage
50 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
SØNDERGADE - HOU - HALS

BELIGGENDE I NATURSKØNNE OMGIVELSER DIREKTE NED TIL VANDET

 
OMRÅDET

Velkommen til "vandsiden". Sommerhuset på Søndergade 69A er særdeles populært beliggende på "vandsiden" af Strandvejen, som er hovedvejen der forbinder de to havnebyer Hou og Hals. Sommerhuset er beliggende kun 1 km fra Hou by og går turen til Hals by er der ca. 7 km. 
Sommerhuset er beliggende med direkte udsigt til den skønne natur hvor dyrelivet og biodiversiteten trives i bedste velgående.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er på hele 116 m2, med 50 m2 tilhørende dobbeltgarage med el-porte, er beliggende på en 1.249 m2 stor grund. På vestsiden af sommerhuset er der en stor grusbelagt indkørsel med masser af plads til parkering, samt flere flotte bede og en lille havedam.
På Østsiden af sommerhuset er der en stor overdækket terrasse og flisebelagte terrasser hvor udsigten til den skønne natur kan nydes hele døgnet.

SØNDERGADE - HOU - HALS
Indretningen

Velkommen hjem

I entréen er der masser af plads til at afsætte tøj og sko, og det er også her hvor vi finder husets gæstetoilet og det store badeværelse med bruseniche, toilet, håndvask og sauna. Fra entréen er der ligeledes opgang til husets store hems på ca. 15 m2, hvor der god plads til at børnene kan lege. Herefter træder vi ind i husets hjerterum som er den store åbne stue hvor der er direkte adgang til spisepladsen og køkkenet. Køkkenet har desuden alt i hårde hvidevarer og der er direkte udgang fra køkkenet til den store overdækkede østvendte terrasse. Ejendommen opvarmes primært med varmepumpen som får det meste strøm fra solcellerne på taget. Dette gør at sommerhuset er særdeles energivenligt. Sommerhuset har hele 4 værelser hvoraf det store soveværelse har udgang til en østvendt flisebelagt terrasse hvor der er opsat et lækkert boblebad. Vil du hellere en tur i vandet er der under 500 meter til du står med fødderne i vandkanten på den børnevenlige badestrand.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING / UDLEJNING

Med en beliggenhed som denne, og med et sommerhus der har hele 8-10 sovepladser, er der rigtig god mulighed for at benytte sommerhuset til udlejning. Nuværende ejer har indgået en udlejningsaftale med Sol & Strand Feriehusudlejning, hvor den forventede årlige lejeindtægt er på ca. kr. 100.000,-

INVESTERING / UDLEJNING
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt