Gammel Stillingvej 423, 1.
8462 Harlev J

Ejerlejlighed på 138 m2
kr. 2.198.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Nyhed

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
2.198.000
Udbetaling
110.000
Ejerudgift pr. md.
2.096
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
13.327 / 10.589
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000065
Byggeår
1900/2021
Rum
4
Energimærke
B
Boligareal
138 m2
Grundareal
3044 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
ET UNIKA IKKE LANGT FRA STORBYEN

OVERKLASSESLEJLIGHED MED UDSIGT

 
OMRÅDET

Harlev J er en dejlig by beliggende i Aarhus kommune. Harlev J byder på alle hverdagens fornødenheder, hvilket du har kort afstand til fra Gammel Stillingvej nr. 423. Har du børn er både skole, børnehave og dagpleje indenfor gåafstand. Har du eller familien lyst til at komme ud i naturen er der også her gode muligheder for dette. Du kan heriblandt tage ud og nyde Byparken eller Harlev Put And Take. Harlev J er desuden placeret rigtig godt hvis du vil udenbys og opleve nærområdet. Du har udsigt til Århus havn fra terrassen, og dermed kort afstand ind til Aarhus C, og har en central placering i Aarhus kommune, som gør det let af færdes rundt til de andre nærliggende byer, og endvidere motorvejen. 

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i år 1900, men er senere blevet ombygget i år 2021. Lejligheden befinder sig på første sal med egen entre, og fordeler sig på 138 m2. Lejligheden byder på to terrasser, hvor den ene terrasse er overdækket og vender mod syd. Den anden terrasse er øst vendt, og har en trappe direkte ned til den fælles have.
Derudover medfølger der et udhus og to parkeringspladser i gården.

ET UNIKA IKKE LANGT FRA STORBYEN
Indretningen

Velkommen hjem

Du får en fornem velkomst gennem lejlighedens flotte dørparti som leder ind til entréen, som ligger i stueplan. Entréen er meget flot, og har et gæstetoilet med ovenlys over dørkarmen, som bidrager til entréens gode luftige miljø. Går du op af trappen mødes du af lejlighedens flotte detaljer, som allerede her gør sig til kende. Kombinationen af blottede spær i loftet, et meget luftigt og åbent plan, nyere spots og indbyggede B&O højtalere i hele lejligheden giver lejligheden en helt anden form for ekstravagance.
Køkkenet er fra Multiform, og er det første du har på din højre hånd når du kommer op fra entréen. I forbindelse med køkkenet har du en oplagt spiseafdeling, som gør lejligheden utrolig nem at indrette. På venstre hånd møder du den aflange stue, som er formet som et "L" og er et meget flot rum med ovenlys og en udsigt i sin egen klasse over byen. Fra stuen er der adgang ud til den overdækkede sydvendte terrasse. Du går nu over i østfløjen og finder her et badeværelse af gennemgående stil, og tre værelser. I to af de tre værelser er der hemse, som du kan benytte efter behov. 
Afslutningsvist er der mulighed for at gå ud på terrassen fra de to nærliggende værelser. Terrassen byder på en meget idyllisk udsigt, og du får let ved at sætte pris på tilstedeværelsen på en terrasse som denne.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN/GÅRDEN

Haven er en lukket oase som deles mellem ejendommens beboere, og strækker sig op langs siden af huset. Haven er meget frodig, særdeles velholdt og besidder en charme som gør du hurtigt forelsker sig i den dejlige flotte oase. På modsatte side befinder du dig i gården, hvor der medfølger til lejligheden to parkeringspladser og ét skur.

HAVEN/GÅRDEN
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt