Hornshøjvej 37
9320 Hjallerup

Villa på 121 m2
kr. 595.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
01
Okt
08
Okt
15
Okt
Søndag d. 01/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 08/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 15/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
595.000
Udbetaling
30.000
Ejerudgift pr. md.
1.468
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
3.798 / 2.942
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000123
Byggeår
1960/2009
Rum
3
Plan
2
Energimærke
E
Boligareal
121 m2
Grundareal
6157 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Kun 3 minutters kørsel til Klokkerholm Skole

EJENDOM MED MULIGHEDER - LIGE UDENFOR KLOKKERHOLM

 
OMRÅDET

Velkommen til den idylliske by Klokkerholm, smukt beliggende kun 6 km nord for Hjallerup. Klokkerholm er en perle af en by, der byder på en unik kombination af naturskønhed, historisk charme og moderne bekvemmeligheder. Uanset om du er på jagt efter ro og fordybelse i naturen, ønsker at udforske byens historie eller blot vil nyde det gode selskab og den nordjyske gæstfrihed, byder Klokkerholm dig velkommen med åbne arme. Så træd ind i denne charmerende by og lad dig fortrylle af dens skønhed, sjæl og mangfoldighed. Klokkerholm har desuden flere dagplejere, skole med klassetrin fra 0-10 kl., indkøbsmuligheder og et særdeles aktivt foreningsliv.
 
EJENDOMMEN

Ejendommen vi her skal se nærmere på er beliggende kun 1 km syd for Klokkerholm og 4 km nord for Hjallerup. Ejendommen, der er beliggende i landzone, er på hele 6.157 m2 og huset, der er bygget i 1960, har 121 m2 bolig. Derudover er der et værksted/fyrrum på 29 m2, et 68 m2 stor tidligere orangeri hvor der har været beplantet med bl.a. palmer og en lille sø midt i rummet. Der er også et anneks på 24 m2 som har mulighed for eget køkken og bad.

Kun 3 minutters kørsel til Klokkerholm Skole
Indretningen

Velkommen hjem

Indgangen til huset sker via husets bryggers hvor der er lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Det er også her vi finder oliefyret og trappen til 1.sal. Fra bryggerset kommer vi ind til husets fordelingsgang der giver adgang til badeværelset, køkkenet og stuen. Badeværelset er pænt moderniseret og har et flot vaskearrangement, toilet og en stor bruseniche. Køkkenet er lyst og indbydende og har masser af skabs- og bordplads og der er endda plads til et lille bord og et par stole. Overfor køkkenet finder vi den store spise- og opholdsstue. I stuen er der både brændeovn og varmepumpe. Fra stuen er der desuden udgang til udestuen hvor de store vinduer giver masser af lys og ikke mindst et flot udkig til de mange træer og buske i haven. Fra stuen er der også adgang til det der tidligere har været et orangeri. På 1.salen er der et stort opholdsrum, et værelse og et toilet som skal færdigrenoveres af køber.
Køberen af denne ejendom må i øvrigt forvente en del renovering. Der er i salgsmaterialet til ejendommen vedlagt forslag til renovering. Bestil salgsmaterialet og se de flotte visualiseringer af en mulig renovering.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN/GRUNDEN

Haven omkring huset er omkranset af hækkeplanter og har desuden mange flotte træer og buske. Hertil kommer en flot stor havedam der tidligere har haft forbindelse til søen inde i orangeriet. Grunden er i øvrigt præget af mange høje træer som eventuelt kan give brænde til de næste mange år. Der er også et 50 m2 stort værksted/haveskur på grunden og et 10 m2 stort drivhus.

HAVEN/GRUNDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt