Østermarken 249
9320 Hjallerup

Villa på 162 m2
kr. 3.295.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary
Nyhed

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
3.295.000
Udbetaling
165.000
Ejerudgift pr. md.
2.052
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
19.953 / 15.512
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000074
Byggeår
2006
Rum
5
Plan
1
Energimærke
A2010
Boligareal
162 m2
Grundareal
1461 m2
Garage
36 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Velkommen til det attraktive Østermarken

MODERNE VILLA MED FANTASTISK PLANLØSNING

 
OMRÅDET

Østermarken er et fantastisk område, og er meget attraktivt i Hjallerup-området. Hjallerup er kendt for sit foreningsliv, Hjallerup Marked og meget mere. Ejendommen ligger i et fredeligt og naturskønt nybyggerkvarter, hvilket gør det til et ideelt sted at slappe af og nyde livet. Beliggenheden af Østermarken 249 er en stor fordel når du skal placere dig i Hjallerup. Du vil have nem adgang til dagligvarebutikker, skoler, offentlig transport og andre bekvemmeligheder, der er nødvendige i hverdagen.
 
EJENDOMMEN

Som ejendomsmægler er det en fornøjelse at præsentere en perle som denne for dig.
Ejendommen byder på en rummelig grund, der giver dig mulighed for at skabe din egen private oase. Med sin velplejede have, grønne områder og smukke shelter samt saunahytte er det en sand fryd for øjet. Du kan tilbringe lange sommeraftener på de store terrasser med dræn, hvor du kan nyde solnedgangen og den rolige atmosfære. Villaen i sig selv er fra 2006, og er en charmerende bolig med moderne faciliteter. Villaen fordeler sig på 198 m2, hvoraf 36 af disse består af en indbygget garage på 36 m2. Villaen byder på generøse rum og et gennemtænkt design, der skaber en behagelig atmosfære. Endvidere får man en majestætisk carport på 80 m2, med eget værksted hvor der er tilbygget yderligere 34 m2 overdækket areal. Derudover medfølger der en saunahytte på 10 m2, et redskabsrum for enden af haven på 7 m2, et vel isoleret shelter på 8 m2 med naturlig udluftning, og et flot drivhus på 9 m2
Villaen praler desuden med et flot energimærke A2010, gulvvarme i hele boligarealet og fik etableret solceller i 2012.

Velkommen til det attraktive Østermarken
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder indenfor i det flotte bryggers, og bemærker hurtigt den dejlige bekvemmelighed af gulvvarmen idet du tager dine sko af. Det er helt fantastisk. Du går ind i gennem fordelingsgangen som leder ind til villaens tre værelser og det ene ud af to badeværelser før du mødes af stuen. Værelserne er en rigtig god størrelse, og du vil nemt kunne forestille dine børn danne sit eget rum her, eller kunne indrette værelserne som kontor m.v. Badeværelset giver dig også en god følelse - klinkerne i gulvet er ført op i brusekabinen, og materialevalget er helt i top. 
I stuen mødes du af et mageligt og åbent køkken alrum som fungerer som en naturlig fordeling mellem villaens øst- og vest fløj. Køkkenalrummet er nemt at indrette, har direkte udgang til terrasse, og åbenheden i køkken alrummet bidrager til villaens sammenhold, så ingen holdes uden for festlighederne. Det velplacerede viktualierum ved siden af køkkenet, hjælper dig desuden med at holde villaen ryddeligt, og køkkenet ordentligt. Stuen dig velkommen med sit dejlige lysindfald, og den gode plads. I stuen er der plads til alle former for leg, sjov og hygge i familien. Du går nu ind i det luksuriøse soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse. Soveværelset har sin egen private indgang til sit badeværelse, og fungerer som sin egen private afdeling i villaens østlige fløj.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

I denne skønne oase har du et væld af muligheder. Villaen er omgivet af flotte terrasser med indbyggede dræn og vindafskærmninger. På Sydøst siden får man en overdækket terrasse, som ligger i forlængelse af en udestue. På sydsiden får du endvidere et drivhus, en saunahytte der er både sjov og dejligt under sociale og afslappede forhold, og desuden er det sundt at åbne porerne og svede bakterier og affaldsprodukter ud, og afslutningsvist har man et redskabsrum i enden af haven til diverse redskaber. I den anden ende af haven finder du et isoleret shelter, og et åbent græsareal som byder op til leg. Haven er nem at vedligeholde.
I carporten er der plads til to biler, og i forlængelse af denne får du et rum som kan anvendes til både værksted, men også opholdsrum til familiefester mv. I forlængelse heraf er der tilbygget yderligere 14 m2, så den samlede bygning er på alt i alt 94 m2.

HAVEN
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt