Strubjerg 17, 3. tv., 9400 Nørresundby

Ejerlejlighed på 92 m2
1.245.000
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
05
Feb
12
Feb
19
Feb
Søndag d. 05/02 kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag 12/02 10:00-16:00
Tilmelding åbner d. 05/02 kl. 10:00
Søndag 19/02 10:00-16:00
Tilmelding åbner d. 12/02 kl. 10:00
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
1.245.000
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. md.
2.113
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
6.854 / 5.509
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-0713
Byggeår
1969/1989
Rum
3
Energimærke
C
Boligareal
92 m2
Grundareal
8634 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
NØRRESUNDBY

UDSIGTSLEJLIGHED KLAR TIL INDFLYTNING

OMRÅDET

Strubjerg er beliggende i et attraktivt område i Nørresundby, tæt på det hele. Der er få minutters gang til blandt andet indkøb, Fitness, butikker, samt offentlig transport. Herudover er Lindholm station tæt beliggende. Nørresundby byder også på et hyggeligt torv, samt kort afstand til Aalborg centrum.
 
Strubjerg er i det hele taget omgivet af en masse skøn natur og er beliggende i nærheden af Lindholm Strandpark, hvor man blandt andet kan tage en kajaktur ud på fjorden. Herudover bliver I naboer til Kridtgraven, hvor der kan nydes gåture i det gode vejr. Nørresundby byder på en hyggelig kombination af by samt kultur og der er hverken langt fra take-away eller indkøb, samt shopping og cafélivet.
 
EJENDOMMEN
Bygningen er opført i 1969 og renoveret i 1989. Den hvidpudset facade er nyligt blevet renoveret. Ejendommen står flot i gule mursten, hvor facaden står pæn og vedligeholdt. Godt opbevaringsrum i kælderen.
 
Hele herligheden er beliggende i en sund og velfungerende ejerforening, som er professionelt administreret.

NØRRESUNDBY
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder indenfor i en lys og velindrettet lejlighed. Dejlig stor entré med plads til sko og overtøj, og gennemgående gulve fra år 2019 i lejligheden.
 
Fra entréen har du adgang til et fint regulært værelse, som nemt kan anvendes til børne- eller gæsteværelse eller kontor. Ligeledes fra entréen med adgang til stort og rummeligt soveværelse mod øst, hvor du er helt ugenert af omkringliggende ejendomme. Derved opnår du et dejlig kig ud af vinduet, når morgenlyset rammer værelset.
 
Til lejligheden er der et stort velindrettet badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Badeværelset er med hvide og tidsløse klinker - alt i alt et fint og velfungerende badeværelse. Et moderniseret køkken opført i hvide elementer med gode hårde hvidevarer, hvor du blandt andet får et komfur fra år 2019. Der er ikke sparet på herligheder, da du får et Aquaphor vandfilter, som er en miljøvenlig måde at få drikkevand af høj kvalitet.
 
Videre til den store stue med adgang til stor sydvendt altan med måske en af Nørresundbys bedste udsigter. Den store stue er indrettet til god plads til spisebord og stole, samt sofaarrangement, hvor der er plads til hele familien og gæster. De store vinduer mod syd, giver et dejligt lysindfald i stuen.
 
Den sydvendte altan byder på mange timers udehygge, hvor du kan nyde udsigten efter en dag på jobbet. Hele herligheden er beliggende i en sund og veldrevet ejerforening med rigtig gode parkeringsmuligheder.

Velkommen hjem
Udenfor

UDEAREALER

Den sydvendte altan byder på mange timers udehygge, hvor du kan nyde udsigten efter en dag på jobbet. Udover en fantastisk terrasse, findes der en masse skønne ude arealer, som frit kan benyttes.
 
Hele herligheden er beliggende i en sund og veldrevet ejerforening med rigtig gode parkeringsmuligheder.

UDEAREALER
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt