Enebærvej 5
9300 Sæby

Villa på 301 m2
1.545.000
Se mere om boligen
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
Enebærvej 5
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.545.000
Udbetaling
80.000
Ejerudgift pr. md.
1.477
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
7.319 / 5.898
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-0625
Byggeår
1907/2002
Rum
5
Plan
2
Energimærke
D
Boligareal
301 m2
Grundareal
934 m2
Garage
30 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
ET GENNEMRENOVERET UNIKA

EN KLENODIE I HØRBY

OMRÅDET
Hørby Station blev opført i 1899, og var arkitekttegnet af Paul Severin Arved Paulsen. Hørby Station blev lagt til Sæbybanen i samme år, som den blev opført, hvilket gjorde, at man nu havde en ny mellemstation mellem Frederikshavn og Nørresundby. I 1913 blev stationen endvidere endestation for Hjørring-Hørby Jernbane. Dette betød, at der nu kom endnu en større landsby i Nordjylland - denne gang Hørby.

Hørby stationsby bestod af få huse, men voksede stærkt og blev til en større stationsby med idylliske omgivelser og et rigt handelsmiljø. I dag er Hørby en hyggelig by ca. 10 minutter udenfor Sæby, hvor man har egen skole, efterskole, købmand og bager. Man får en rigtig god placering i byen, hvor man kan nyde tilstedeværelsen uforstyrret i haven eller tage en tur ud i den danske natur til fods eller på cykel. Derudover har man rigtig gode transportmuligheder med kun 5 km til motorvejen. Fra motorvejen er der ca. 15 minutter til Frederikshavn og ca. 35 minutter til Aalborg.


EJENDOMMEN
Boligen er opført i 1907, og man har påbegyndt en gennemgående renovering af boligen i 2002, og fortsat renoveringen i 2008, da sælger flyttede ind. Løbende har man sat prikken over i'et og foretaget yderligere renoveringer af husets gulve i år 2017, installeret yderligere gulvvarme i det meste af huset og efterisoleret. Taget er fra 2012 hvor man i samme år har installeret nye tagvinduer. Derudover har man installeret en pilleovn med moderne tiltag, som gør det muligt for varmen at sprede sig til det meste af førstesalen, som et billigere alternativ til husets primære opvarmning. Afslutningsvist har man renoveret husets tre badeværelser, facade, have, terrasser og carport.

Huset fremstår yderst flot, vedligeholdt og ikke mindst med utrolig meget charme og kvalitet. Den gule murstensface med dertilhørende røde teglsten og hvide fremhævede gesimser giver boligen et unikt look, som fremhæver den klassiske og historiske stil i huset. Selve boligen består af 260 m2 boligareal fordelt på to plan. Til huset får man en carport på 44 m2 med plads til to køretøjer, hvor der er installeret en Clever lader til elbilen, egen overdækket terrasse/udekøkken på 30 m2 og et opbevaringsrum på 12 m2.

Indretningen

Velkommen hjem

Du træder indenfor i den rummelige entre, hvor du får den helt rigtige mavefornemmelse. Huset er fuldt af smukke detaljer og fremtræder yderst indflytningsklart. I entréen er der både højt til loftet og god plads til dine sko og jakker. Fra entréen ser du, at der er et nydeligt og funktionelt gæstetoilet. Du går videre ind i køkkenet, hvor du oplever et flot åbent rum, hvor man har lagt en bærende bjælke, da det tidligere har været opdelt i to rum. Lyset falder ind af de store vinduespartier, og der lyder fuglekvidder fra terrassedøren, som åbner ud til terrassen. I den to-opdelte stue kommer der et kæmpe sug i maven - her er der ikke sparet på detaljerne. Der er nyere gulve og flotte vinduespartier, som strækker sig langs stuen, og solen står ind af vinduerne fra oven. De blottede bjælker, den charmerende pilleovn, den flotte gangbro og de nyere lofter lægger bestemt ikke skjul på ekstravagancen i huset. I den nordlige fløj finder du en skøn entré med egen indgang, hvor der både er et dejligt værelse, en større stue og et gennemrenoveret badeværelse. Du går herfra op ad trappen til husets første sal.

På første sal i den nordlige fløj bliver du fortsat mødt af den gennemgående ekstravagance. Der er stadig højt til loftet, der er blottede spær i hele første salen langs væggene, flotte vinduespartier, og ikke mindst kan du ikke vente på at besigtige gangbroen nærmere. I den nordlige fløj er der et pænt og funktionelt tekøkken, et flot badeværelse hvor man har udnyttet al pladsen og et større værelse som fremstår yderst flot med sit nyere trægulv. Du går over gangbroen, hvor du endelig har muligheden for at værdsætte det flotte lysindfald og loftshøjden i stuen i sin helhed. Du mødes af et værelse med et klassisk vinduesparti ud til gangbroen, som fremhæver husets historiske karakter. Værelset er meget velholdt og en god størrelse. I forlængelse af værelset, er der endnu et værelse, et flot badeværelse, hvor man også her har udnyttet al pladsen og endvidere et skønt soveværelse med indbyggede skabe.

Planløsningen tilbyder en selvstændig afdeling med stue, værelse og badeværelse, som giver mulighed for f.eks. at drive Bed and Breakfast, have mindre erhverv som frisørsalon eller andet. Lige nu er der en selvstændig, privat pasningsordning (dagpleje) i denne del af boligen. Planløsningen vil også give mulighed for delebolig.

Udenfor

HAVEN

Man får sin egen lille oase, som er nem at holde, men hvor der er gode muligheder for at nyde solen henover dagen på bl.a. terrassen med adgang fra både køkken og den nordlige fløj. På sydsiden har man endnu en terrasse med et udendørs køkken, og rigtig god plads til opbevaring.

Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt