Fælledparken 11
9280 Storvorde

Villa på 96 m2
kr. 1.295.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
01
Okt
08
Okt
15
Okt
Søndag d. 01/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 08/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 15/10
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.295.000
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. md.
1.841
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
8.094 / 6.341
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000082
Byggeår
1970
Rum
3
Plan
1
Energimærke
C
Boligareal
96 m2
Grundareal
871 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
GUDUMHOLM - STORVORDE

VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA

 
OMRÅDET

Ca. 20 minutters kørsel sydøst fra Aalborg, finder vi den skønne og rolige landsby Gudumholm. Gudumholm har både indkøbsmuligheder, børnehave og skole og er dermed et oplagt og trygt sted for f.eks. en børnefamilie. Der er nemlig kun 100 meter til børnehaven, og skolen der både har DUS og elever op til 9. klassetrin, ligger kun ca. 800 meter væk fra denne ejendom.
 
EJENDOMMEN

Villaen vi her skal se nærmere på, er oprindelig opført i 1970 men er løbende renoveret, så huset i dag fremstår lyst, moderne og helt indflytningsklart. Huset er beliggende på en 871 m2 stor grund som består primært af flisebelagt indkørsel og haven har en god stor græsplæne hvor børnene frit kan rende rundt og lege eller spille fodbold. Huset er på 96 m2 og har bryggers, nyere flot køkken med spiseplads, 2 værelser, badeværelse, og en stor lys spise- og opholdsstue. Der kan i stuen evt. etableres et ekstra værelse hvis der skulle være behov for dette. Derudover er der en rigtig dejlig 28 m2 stor udestue med udgang til haven. Udestuen er opvarmet med varmepumpe og kan benyttes året rundt. Der er ydermere en 30 m2 stor carport med indbygget redskabsrum.

GUDUMHOLM - STORVORDE
Indretningen

Velkommen hjem

Når du træder ind i bryggerset i denne villa, kan du med det samme fornemme, at der er tale om en velholdt og imødekommende villa. De sorte klinker står i fin kontrast til de hvide skabselementer. Fra bryggerset er der direkte adgang til det første værelse hvor du også finder adgangen til loftrummet. Fra bryggerset er der også direkte adgang til det flotte og moderne køkken som har masser af bord- og skabsplads, indbygningsovn, og indbygnings-kombiovn, opvaskemaskine, køle- fryseskab, og induktionskogeplade med indbygget emhætte. Der er desuden en hyggelig spiseplads for enden af køkkenet. I forlængelse af køkkenet, finder du husets andet værelse og husets badeværelse. Badeværelset er placeret centralt i huset og har gulvvarme, klinker på gulv og vægge, toilet, håndvask og en stor bruseniche. Den store åbne spise- og opholdsstue fremtræder ligeledes lys og indbydende. Fra stuen er der direkte udgang til den store udestue. Udestuen har klinkegulv, og store vinduespartier hele vejen rundt, samt en udgang til haven. Udestuen har en skøn atmosfære og et dejligt udsyn til haven.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Haven, og grunden generelt, er meget enkelt anlagt. Den brede indkørsel er flisebelagt, og der er gode flisebelagte terrasser på både øst- og vestsiden af huset. Haven er primært anlagt med græsplæne hvor evt. en robotplæneklipper vil være oplagt. Derudover indbyder haven til masser af leg med børnene.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt