Nørregade 38
9330 Dronninglund

Villa på 193 m2
1.325.000
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.325.000
Udbetaling
70.000
Ejerudgift pr. md.
1.937
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
6.275 / 5.024
Tjek boliglån
Sagsnummer
Byggeår
1960/1996
Rum
8
Plan
2
Energimærke
C
Boligareal
193 m2
Grundareal
623 m2
Garage
39 m2
Udhus
18 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

SKØN FAMILIE VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED

Indretningen

Velkommen hjem

OMRÅDET
Villaen er beliggende centralt i Dronninglund som byder på mange fornøjelser. Byen har et stort udvalg af dagligvarebutikker, og special butikker. Byen har alle faciliteter på Dronninglund skole fra 0. - 10. klasse, SFO, efterskole, Dronninglund gymnasium med et fantastisk ry og meget mere. Har man lyst til at tage en hyggelig tur med familien, byder byen desuden på et fantastisk kunstcenter, sportsklubber/fitnesscentre, museum, lokale smagsoplevelser og meget mere!

Derudover er Dronninglund omgivet af smuk natur, med bakker skove, mølledam og grønne områder. Der er desuden 15 minutters kørsel mod den skønne badestrand/havn i Asaa.

 

EJENDOMMEN
Boligen er fra år 1960 og blev bygget om i 1996. Huset er opført i røde mursten, som står flot i kontrast med taget af fibercement. Huset er i alt på flotte 193 m2, med muligheder for at åbne op eller at få den helt store familie ind og udnytte husets 6 værelser. Garagen er fra 2001 og indeholder også et værksted i bagenden. Der er mulighed for at fjerne væggen mellem garagen og værkstedet. Garagen er på 39 m2 og er særdeles flot med god isolering, strøm og en lækker el port.

 

INDRETNINGEN
VELKOMMEN HJEM!

Er I på jagt efter en velholdt familie villa i 1½ plan, med skønne terrasser, hyggekroge og en nem have, så har I fundet boligen. Boligen byder på 193 m2 fordelt på 6 værelser, en stor stue, 2 badeværelser og et centralt køkken i huset, hvor der er plads til alt leg og hygge? Så læs med her.

Man får et dejligt bryggers med gulvvarme samt plads til både jakker og sko. Bryggerset leder videre til husets store badeværelse, som er lækkert med flotte klinker. To gode værelser - som har mulighed for at blive kombineret til ét enkelt værelse. Går man videre gennem huset har man husets hjerte som er køkkenet, hvor der er spiseafdeling, stue og entré, hvor man kan være kreativ og designe boligens stueetage som man lyster.

Overetagen byder på 3 skønne værelser, et mindre værelse til den lille, et badeværelse og et opholdsrum hvor man kan hygge sig om aftenen, med familien eller sine venner.

 

HAVEN
Man får en smuk lukket have, som er nem at holde. Derudover har denne bolig mange dejlige terrasseområder mod vest og øst samt en dejlig og overdækket aften terrasse mod syd. Man har derfor mulighed for at nyde solen hele dagen. Der er desuden rig mulighed for leg i haven, blandt andet fodbold på langsiden. Skal man have plads til større udendørs arrangementer er det også muligt at sætte et større partytelt op.

I haven er der desuden et pænt skur som er isoleret, til opbevaring af have redskaberne mm.

Gå ikke glip af denne mulighed - book din fremvisning allerede i dag.

Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Aalborg
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt