Boligen i fokus

Fremhævelse af boligen
Når boligen skal være i fokus

Vi fremhæver boligen

Vi prioriterer at din bolig bliver sat i fokus, når den skal markedsføres. Med “boligen i fokus” bliver netop din bolig markedsført på udvalgte facebookgrupper.

Derudover bliver boligen fremhævet på Boligsiden, således bliver din bolig mere synlig, end de øvrige ejendomme på Boligsiden, hvilket sikrer at din bolig bliver eksponeret til flere potentielle købere.

Ydermere bliver den præsenteret på vores egen facebookside, som ugens bolig, for at få yderligere eksponeringer, således den er i fokus.

 

Vores prioritering

Boligen i fokus

Vi vil gerne hjælpe dig med et godt salg af din bolig. Med “Boligen i fokus” prioriterer vi at din bolig bliver fremhævet på de sider og grupper, der er relevante for netop din ejendom!

Det er vigtigt, at ens bolig får mange eksponeringer, da dette er medvirkende til, at din bolig kan blive solgt hurtigere. Derfor prioriterer vi, at den bliver slået op i de rigtige grupper på Facebook.

Eksponeringer og boligsalg går oftest hånd i hånd, og vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp med at få solgt din bolig.

 

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring “Boligen i fokus”, og hvad dette kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad “Boligen i fokus” kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt