Vi sikrer dig den bedste pris!

Læs mere om Prismatch

Garanti for kvalitet – og markedets skarpeste priser

Hos Jysk Mægler er vi stolte af at kunne tilbyde solidt og seriøst mæglerarbejde – til markedets skarpeste priser. Det er en påstand vi er ret så sikre på – faktisk så sikre, at finder du et tilbud, som er billigere end vores, så matcher vi dén pris!

 

Velkommen hjem til landets bedste service

Uanset om du skal have hjælp til køb eller salg af bolig, så er vi med dig hele vejen. Vores service udgør grundstenen for vores forretning, hvorfor vi ikke er blege for at sige, at vi altid bestræber os på at yde landets bedste service.

Af samme grund er vi tilgængelige det meste af døgnets 24 timer, både i hverdage og weekender.

Du vil få tilknyttet en fast mægler under hele forløbet, som vil være til stede ved alle fremvisninger. Din tilknyttede mægler vil også fungere som din personlige kontaktperson og følge dig hele vejen.

Vi har skruet ned for prisen – men ikke for kvaliteten

Hos os får du garanti for lave og konkurrencedygtige priser, men derfor går vi ikke på kompromis med hverken service eller kundeoplevelsen, som altid skal være i topkvalitet.

Mange forbinder lave priser med forringet kvalitet. Men sådan er det ikke hos os! Vi gør meget ud af at holde vores egne omkostninger i bund, når det fx kommer til prisen på husleje, indkøb af IT mm., så vi kan tildele flere ressourcer til at give vores kunder en kompromisløs købs- og salgsoplevelse. Derudover er vi fuldstændigt papirløse – til gavn for miljøet og vores kunders endelige pris.

Personligt og professionelt
Vi ved, at det er en stor beslutning både at sælge og købe bolig, og det er noget, de fleste kun gør én eller få gange i deres liv. Vi lægger stor vægt på at personliggøre mødet med den enkelte, så vi kan imødekomme de mange følelser, der altid vil være forbundet med køb og salg af bolig.

Udover at være passionerede og professionelle i det vi laver, gør vi også meget ud af at holde en uformel og tryg tone i vores kommunikation. Det er vigtigt for os, at vi holder dig i hånden hele vejen, så der ikke opstår usikkerhed eller tvivl. Hos os er ingen spørgsmål hverken for store eller for små!

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt