01. jul. 2020

Flere og flere salg

Uge 26 er traditionelt set den uge på året, hvor der sælges flest boliger. Og i år er ingen undtagelse, selvom meget ikke er, som det plejer at være her under coronakrisen.

Vi har set flere digitale løsninger springe ud siden Danmark blev ramt af coronakrisen. Det har været alt fra 3D/VR-fremvisninger, live fremvisning med monoton-dialog  eller fremvisninger igennem videoløsninger, hvor man er i dialog med køber under fremvisningen. Alle mæglere har skulle tænke “ud af boksen”, for at hjælpe deres sælgere. Men har en standard boligvideo ikke kunne gøre det hele? Eller har det været nødvendigt med de ekstra tiltag?

Uanset hvad, er køberne ikke skræmt af coronakrisen og har stadig mod på at købe boliger. I år lader købelysten til at blive endnu vildere trods en usikkerhed.

Ifølge Boligsidens ugeupdate for sidste uge, blev der solgt intet mindre end 2.764 boliger i Danmark i 2020-udgaven af uge 26. Det samlede boligsalg placerer sig dermed hele 21 procent over sidste års rekord med næsten 500 flere solgte boliger.

Hos JYSK MÆGLER følger vi tæt udviklingen i vores lokalområder, så vi fortsat kan give jer den bedst mulige rådgivning.