IF Haabet

Hvem er IF Haabet?

IF Haabet, Øster Uttrup – En forening med snart 100 år på bagen. Foreningen har fodbold som den primære aktivitet, suppleret op med indendørs hockey og Futsal i vinterhalvåret. Klubben er en breddeidrætsklub med 3 senior hold: Serie 5, Serie 6 samt et 7-mands hold.

IF Haabet har medlemmer fra alle samfundslag og gør meget ud af at have plads til alle, så længe man ønsker at være en del af fællesskabet. IF Haabet har igennem årene altid prioriteret at holde kontingentet så lavt som muligt, således alle har råd til at være medlem. IF Haabet er primært drevet af frivillig arbejdskraft, med lokale ildsjæle i spidsen og nogle gange suppleret op med en betalt træner. IF Haabet står selv for vedligeholdelse af klubbens hårdt trængte baner. Vi har i IF Haabet stor succes med integration, og har i øjeblikket en del spillere fra både Polen, Slovakiet og Rumænien i spiller truppen. Klubbens ildsjæle arbejder aktivt på at få klubbens medlemmer til at involvere sig i frivilligt arbejde, og har via et trygt miljø god succes med at få især de unge medlemmer til at udvikle sig på det personlige plan.

Klubbens slogan er i øvrigt T.E.A.M (Together Everyone Achieves More), hvilket meget godt beskriver de principper vi arbejder efter i foreningen.

Kontakt IF Haabet:
Formand, Michael Skelmose, mobil 61853773

Jysk Mægler – sponsorat

Jysk Mægler har allerede haft glæde af at give IF Haabet nye jakker, så udskifterne ikke fryser i den danske sommer!

Nye jakker til IF Haabet
Nye jakker til IF Haabet

Få en uforpligtende vurdering

Bestil salgsvurdering

© 2019 | JyskMægler.dk | All Rights Reserved