MinForening

JYSK MÆGLER støtter din lokale forening, om du enten skal sælge eller købe bolig. Når du sætter din bolig til salg hos JYSK MÆGLER, giver vi 5.000 kr. i sponsorat til din forening. Skal du ikke sælge, men i stedet købe bolig, hjælper JYSK MÆGLER også her som din købermægler, og samtidig støtter du din forening med 700 kr. i sponsorat.

Har du selv fundet køberen, og skal blot have lavet en købsaftale og skøde, så hjælper vi naturligvis også her, og samtidig giver vi 1.000 kr. i sponsorat til din forening.

 

 

 

Hos JYSK MÆLGER sørger vi for et nemt og trygt salg af din bolig. Ved vi, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og det er noget de fleste kun gør én gang i deres liv. Der er mange følelser forbundet med beslutningen om at sælge den bolig, som har været ens hjem igennem flere år. Lad JYSK MÆGLER give dig et overblik over dine muligheder – få en realistisk vurdering af din bolig, så du præcis ved, hvor du står.

Bestil din gratis og uforpligtende salgsvurdering i dag, og vi kontakter dig indenfor én arbejdsdag. Mit team og jeg står klar til at hjælpe dig videre – kontakt os allerede i dag og lad os sammen sælge din bolig. Vi er specialister inden for villa, ejerlejlighed, villalejlighed, rækkehus, sommerhus/fritidsbolig og helårsgrund.

Bestil Salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vælg venligst en dato
Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Hos JYSK MÆLGER sætter vi en stor ære i at hjælpe foreninger, hvor der er frivillige, der yder en indsats. Derfor har MinForening og JYSK MÆGLER indgået et samarbejde, således alle der benytter MinForening kan få muligheden til at sende et økonomisk bidrag til deres klub, når de enten skal sælge eller købe bolig.

Vi støtter din forening med 5.000 kr. i sponsorat, når du sætter din bolig til salg hos JYSK MÆGLER, og står du og skal købe bolig, så støtter vi med 700 kr., når du bruger JYSK MÆGLER, som din købermægler i handlen. Det er godt for din pengepung, da det sparer dig penge til advokat og samtidig bidrager det med økonomisk til din forening.

Har du allerede en køber til din bolig, og blot skal have lavet en købsaftale og skøde, og lader JYSK MÆGLER hjælpe dig, så støtter vi med 1.000 kr.