Kenneth Laustsen

Indehaver & Ejendomsmægler

Mikkel Madsen

Butikchef

 

Hvorfor vælge Jysk Mægler til at sælge din bolig?

 

SAMARBEJDE

At sælge en bolig er et samarbejde mellem dig og mægleren, hvor god kommunikation er vejen til succes. Derfor påstår vi, at vi har landets bedste service og vil gå det ekstra for at lykkes med den opgave, som du har ansat os til. Kontakt os allerede i dag og lad os bevise, hvorfor du netop skal vælge Jysk Mægler, når du skal sætte din bolig til salg!

TRYGHED

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse under hele processen – hos Jysk Mægler arbejder vi professionelt og har en uformel omgangstone. Vi er tilgængelig det meste af døgnets 24 timer og er til rådighed, når du har tid – både aften og weekend.

PERSONLIG KONTAKT

Når du vælger Jysk Mægler til at sælge din bolig, får du én mægler tilknyttet din bolig. Det er den mægler som tager sig af alle fremvisninger i hverdagene, og personen er også din direkte kontakt til Jysk Mægler. Vi tror på, at det giver køberne det bedst mulige indtryk af din bolig, og derved opnår du et hurtigere salg. Men Jysk Mægler er også et team – et stærkt team. Vi hjælper hinanden, så skulle din mægler blive forhindret, står andre klar.

DIGITAL MARKEDSFØRING i en klasse for sig selv!

Vi tror på, at kunderne er online og den digitale verden kun bliver større. Derfor har vi valgt at spare vinduesudstillingerne væk, og i stedet give vores kunder denne økonomiske gevinst.
Vi laver ikke pakkeløsninger på markedsføringen, men i stedet analyserer og tilpasser vi markedsføringen til den gennemsnitlige liggetid for området – dermed opnår du og din bolig den bedst mulige digitale annoncering!

Hvem er JYSK MÆGLER?
VELKOMMEN HJEM. Det hele startede med Kenneth Laustsen, indehaver og ejendomsmægler, hvis ambition er at give kunderne bedre kvalitet, højere service og mere markedsføring for pengene. Det startede JYSK MÆGLER, og er blevet taget rigtigt godt i mod af de nordjyske folk. Flere og flere kan se fordelen ved at vælge JYSK MÆGLER, da vi kan vise vores købere rundt i hele Nordjylland, og ikke blot være begrænset til en by eller et lille område. Det er en stor fordel for vores kunder, da købere ikke altid søger i et bestemt område, men i dag er mere åbent over for at se på alternativer, og hvad man kan få for pengene andre steder.

Brænder for lokalsamfundet – uanset hvor!
En vigtig mission hos JYSK MÆGLER er at støtte de lokalområder, hvor vi arbejder i uanset hvor i Nordjylland vi sælger en bolig. Det betyder, at vi hjælper økonomisk i de lokale foreninger og sportsklubber med et sponsorat i tæt dialog med sælger, når vi sælger en bolig i området. Vi har allerede i dag indgået flere aftale med lokale foreninger rundt om i Nordjylland, som får store økonomiske bidrag af JYSK MÆGLER, hvilket er med til at drive og holde liv lokalområdet og samtidig give familier, børn og ældre en aktivitet tæt på hjemmet. 

Vores logo
Vi ville gerne have, at vores logo skulle sige alt om os, hvorfor logoet symbolisere et hus(tag) og et nøglehul. Nøglehullet er samtidig et symbol på et menneske, som vi har i vores centrum. Vi hjælper folk med at få tag over hovedet!