Intelligent markedsføring på de sociale medier

PREMIUM SOME
Når boligen skal markedsføres

Intelligent markedsføring

Med Premium SoMe får du et værktøj som markedsfører din bolig på Facebook og Instagram, til de relevante målgrupper. Vores analyserobot er designet til at analysere, hvilke målgrupper der kunne være interesseret i din bolig.

Analyserobotten baserer sig på en særlig algoritme, som gør at de helt rigtige kunder, får annoncer. Dette gør at din bolig bliver eksponeret for en masse relevante kunder, samt får en masse visninger.

Jo flere som bliver eksponeret for din bolig, jo større er sandsynligheden for at den bliver solgt hurtigt, og til den rigtige kunde!

De sociale mediers effekt

Premium SoMe

Der er utroligt mange der til daglig benytter sig af de sociale medier, hvilket gør dem til de oplagte platforme at markedsføre sin bolig på. Facebook og Instagram er blandt de mest populære, hvilket gør dem særligt gode.

Facebook og Instagram har brugere af alle aldre, hvilket gør at vores analyserobot, har en bred vifte af brugere den kan sortere i. Netop fordi der er så mange brugere på disse platforme, har vores analyserobot yderst gode forudsætninger, for at finde den rigtige køber til din bolig.

Kort fortalt er Premium SoMe en analyserobot, der arbejder ud fra en algoritme, som segmenterer kunder og sender annoncer ud til den helt rigtige målgruppe, udelukkende på de store platforme Facebook og Instagram, som sikrer dig et boligsalg til den rigtige kunde!

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring Premium SoMe, og hvad dette kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad Premium SoMe kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt