Vi er med hele vejen!

At sælge en bolig er et samarbejde mellem dig og mægleren, hvor god kommunikation er vejen til succes. Derfor påstår vi, at Jysk Mægler har landets bedste service og vil gøre det ekstra for at lykkes.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse under hele processen – hos Jysk Mægler arbejder vi professionelt og har en uformel omgangstone. Vi er tilgængelig det meste af døgnets 24 timer, og er derfor til rådighed, når du har tid – også aften og weekend.

Med afdelinger i Aalborg, Svenstrup og Hjørring/Frederikshavn er vi tæt på vores kunder og altid klar til at byde på en kop kaffe.

Vi er specialister inden for villa, ejerlejlighed, villalejlighed, rækkehus, sommerhus/fritidsbolig og helårsgrund.

Kontakt os allerede  i dag og lad os bevise, hvorfor du skal vælge Jysk Mægler, når du ønsker at sætte din bolig til salg!

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Betingelser
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Mit navn er Kenneth Laustsen og jeg er indehaver af Jysk Mægler. Jeg bor i Aalborg med min dejlige familie – min kone og vores tre skønne børn.

Jysk Mægler er opstået, da jeg ønsker at gøre en forskel i lokalmiljøet. Derfor støtter Jysk Mægler med optil kr. 5.000 for hver solgte bolig! Den ekstra økonomi er kærekommen og hjælper mange foreninger med at løbe rundt. Utrolig mange frivillige lægger et stort stykke arbejde i de lokale foreninger, og det vil Jysk Mægler gerne støtter op om.

Læs meget mere om Jysk Mægler, ved at klikke her

Mit team og jeg står klar til at hjælpe dig videre – kontakt os allerede i dag og lad os sammen sælge din bolig.

Venlig hilsen
Kenneth Laustsen
Indehaver & Ejendomsmægler


Digital Markedsføring i en klasse for sig!

Hos Jysk Mægler ved vi, hvor vigtigt det er, at din bolig bliver set på de tilgængelige digitale platforme. Vi tror ikke på, at en pakkeløsning er vejen frem, når du skal sælge din bolig. Hos Jysk Mægler tilpasser vi den digitale markedsføring til din bolig og den gennemsnitlige liggetid for området. Derved sikre vi, at dit boligsalg ikke “mister pusten” og går i glemmebogen – sker dette, vil det kunne resultere i at en potentiel køber, vil overse din bolig. Lad derfor Jysk Mægler hjælpe dig, når du vil have solgt din bolig, og derved undgår du at miste din kommende køber til din bolig!

Vi støtter lokalt

Vælger du Jysk Mægler til at stå for dit boligsalg, så sikre du samtidig en god økonomisk gevinst til en af de lokale foreninger i dit område. Vi støtter med optil kr. 5.000 i sponsorat per solgte bolig efter foreningens ønsker. Hos Jysk Mægler tror vi på, at det lokale samfund har brug for de frivillige, og det vil Jysk Mægler gerne støtte op om, hvorfor vi sætter en store ære i at hjælpe, hvor der hjælpes kan. Når Jysk Mægler giver et sponsorat til en lokal forening, betyder dette ikke, at Jysk Mægler skal have logo på hver ting. Vi giver også glædeligt et økonomisk bidrag til arrangementer, årlige ture, projekter mv..

Vi støtter lokalt – bliver det dyrere for dig af den grund?

Slet ikke! Hos Jysk Mægler matcher vi et hvert vederlag og giver yderligere 10% i rabat. På den  måde er du sikker på, at du altid har fået det bedste tilbud til de færreste penge. Hvorfor betale mere for det samme?

Fuldt overblik

Når du vælger Jysk Mægler til at sælge din bolig, får du fuld adgang til dit boligsalg. Under “min side” kan du følge dit boligsalg 24 timer i døgnet, men vi er stadig klar på telefonen, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Specialister

Jysk Mægler er specialister inden for salg af villa, ejerlejlighed, villalejlighed, rækkehus, sommerhus/fritidsbolig og helårsgrund.

Bestil allerede i dag en GRATIS og UFORPLIGTENDE vurdering af din bolig – brug knappen herunder!

 

Få en gratis og uforpligtende vurdering

Bestil salgsvurdering

© 2019 | JyskMægler.dk | All Rights Reserved