14. maj. 2020

Små udsving på boligmarkedet

Trods et lille fald i sidste uge ligger handelsaktiviteten på boligmarkedet fortsat over gennemsnittet for salget i samme uge i tidligere år. Omvendt ligger niveauet for det samlede antal nye boliger, der bliver sat til salg, fortsat under de seneste års niveau, skriver Boligsiden.

 

Der er mange købere i markedet, trods corona-krisen, men der er blevet færre sælgere (færre udbudte boliger til salg). Dette kan skyldes frygten for ikke at kunne sælge i disse tider, da færre købere måske ikke ønsker at komme ud på fremvisninger, åbent hus med videre. Dog oplever vi, i JYSK MÆGLER, en minimal nedgang i antal fremvisninger, da vi tager vores forbehold og benytter sprit og handsker, når vi viser boligen frem. Dette gør vi opmærksom på, hvilket er en beroligende faktor både for køber og sælger.

 

I Aalborg og byerne omkring, oplever JYSK MÆGLER ikke større afslag på prisen end tidligere. Vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder trygt videre under aftalte forudsætninger og uden ubehagelige overraskelser, som større afslag på prisen eller “gratis” husleje til køberen.

 

Hos JYSK MÆGLER følger vi tæt udviklingen i vores lokalområder, så vi fortsat kan give jer den bedst mulige rådgivning.