Betingelser

Læs mere om betingelser m.v.

Betingelser

Fremvisning
Når du efterspørger en fremvisning, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på nærmere aftale omkring dato og tidspunkt.

Udeblivelse eller ikke rettidig aflysning faktureres kr. 750 med tillæg af evt. kørsel jf. gældende takster.

 

Åbent hus
Når du tilmelder dig vores Åbent hus arrangement accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig pr. telefon eller mail med oplysninger omkring arrangementet.

Udeblivelse eller ikke rettidig aflysning faktureres kr. 750 med tillæg af evt. kørsel jf. gældende takster.

 

Personlige oplysninger
Når du udfylder formularen, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende din henvendelse. Du tilmeldes vores e-mail service, hvor du vil modtage nye emner til salg, markedsføringsmateriale, tilbud med videre. Det må forventes at få 1-2 mails ugentlig. Du kan til enhver tid, ved en skriftlig henvendelse, afmelde dig vores e-mail service.

 

Salgsvurdering
I forbindelse med min bestilling af en salgsvurdering, accepterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen. Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Ikke rettidig aflysning faktureres kr. 750 med tillæg af evt. kørsel jf. gældende takster.

(Sættes ejendommen ikke til salg inden for 12 måneder – enten hos Jysk Mægler eller anden mægler, kan der blive faktureres kr. 3.995 inkl. moms med tillæg af evt. kørsel jf. gældende takster, for vores service vedrørende vurderingen.

 

Lovgivning
Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på www.erhversstyrelsen.dk

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt