Kontakt os

Vi er Nordjyllands nye ejendomsmægler

– vi sætter kunderne i første række

Kenneth Laustsen

Indehaver & Ejendomsmægler

Ida Venø

Aalborg - Salg

Åbningstider

Mandag til torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 16:00
Lørdag: EFTER AFTALE
Søndag: EFTER AFTALE

Gratis salgsvurdering

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering – så ved du hvad din bolig er værd

BESTIL DIN GRATIS SALGSVURDERING

Vi er Nordjyllands nye ejendomsmægler. Vi ville gerne have, at vores logo skulle sige alt om os, hvorfor logoet symbolisere et hus og et nøglehul. Nøglehullet er samtidig et symbol på et menneske, som vi har i vores centrum.
Vi hjælper folk med at få tag over hovedet!

Hvorfor vælge Jysk Mægler til at sælge din bolig?

 

Samarbejde

At sælge en bolig er et samarbejde mellem dig og mægleren, hvor god kommunikation er vejen til succes. Derfor påstår vi, at vi har landets bedste service og vil gå det ekstra for at lykkes med den opgave, som du har ansat os til. Kontakt os allerede i dag og lad os bevise, hvorfor du netop skal vælge Jysk Mægler, når du skal sætte din bolig til salg!

Tryghed

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse under hele processen – hos Jysk Mægler arbejder vi professionelt og har en uformel omgangstone. Vi er tilgængelig det meste af døgnets 24 timer og er til rådighed, når du har tid – både aften og weekend.

Personlig kontakt

Når du vælger Jysk Mægler til at sælge din bolig, får du én mægler tilknyttet din bolig. Det er den mægler som tager sig af alle fremvisninger i hverdagene, og personen er også din direkte kontakt til Jysk Mægler. Vi tror på, at det giver køberne det bedst mulige indtryk af din bolig, og derved opnår du et hurtigere salg. Men Jysk Mægler er også et team – et stærkt team. Vi hjælper hinanden, så skulle din mægler blive forhindret, står andre klar.

Digital Markedsføring i en klasse for sig selv!

Vi tror på, at kunderne er online og den digitale verden kun bliver større. Derfor har vi valgt at spare vinduesudstillingerne væk, og i stedet give vores kunder denne økonomiske gevinst.
Vi laver ikke pakkeløsninger på markedsføringen, men i stedet analyserer og tilpasser vi markedsføringen til den gennemsnitlige liggetid for området – dermed opnår du og din bolig den bedst mulige digitale annoncering!

Betingelser

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Samarbejdspartnere

Type Samarbejdspartner
Realkreditinstitut Ingen
Pengeinstitut Ingen
Forsikring Dansk Boligforsikring / Willis

Vederlag/provision/rabat modtaget for fremskaffelse af:

Finansiering Ingen
Forsikring Dansk Boligforsikring / Willis
Annoncering Ingen
Andre ydelser Ingen

Kontakt os for yderligere oplysning omkring vederlagets/provisionens/rabattens størrelse.

Klagemulighed

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

 

Lovgivning

Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på www.erhversstyrelsen.dk

Forsikring

Jysk Mægler fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 3.000.000 er tegnet gennem HDI-Gerling Forsikring/GELO, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

error: Indholdet er copyrighted.