Tøv ikke med at kontakte os!

– om du skal sælge, købe eller har spørgsmål til dit nuværende salg hos anden mægler, er du altid velkommen til at give os et kald.

Kenneth Laustsen

Indehaver & Ejendomsmægler

Mikkel Madsen

Butikchef

Åbningstider

 

Mandag: 09:00 – 17:00
Tirsdag: 09:00 – 17:00
Onsdag: 09:00 – 17:00
Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 16:00

Lørdag: lukket
Søndag: EFTER AFTALE

Skriv til os her  Gratis salgsvurdering

  Kontakt os og få en gratis salgsvurdering – så ved du hvad din bolig er værd

  BESTIL DIN GRATIS SALGSVURDERING

  Hvem er JYSK MÆGLER?
  VELKOMMEN HJEM. Det hele startede med Kenneth Laustsen, indehaver og ejendomsmægler, hvis ambition er at give kunderne bedre kvalitet, højere service og mere markedsføring for pengene. Det startede JYSK MÆGLER, og er blevet taget rigtigt godt i mod af de nordjyske folk. Flere og flere kan se fordelen ved at vælge JYSK MÆGLER, da vi kan vise vores købere rundt i hele Nordjylland, og ikke blot være begrænset til en by eller et lille område. Det er en stor fordel for vores kunder, da købere ikke altid søger i et bestemt område, men i dag er mere åbent over for at se på alternativer, og hvad man kan få for pengene andre steder.

  Brænder for lokalsamfundet – uanset hvor!
  En vigtig mission hos JYSK MÆGLER er at støtte de lokalområder, hvor vi arbejder i uanset hvor i Nordjylland vi sælger en bolig. Det betyder, at vi hjælper økonomisk i de lokale foreninger og sportsklubber med et sponsorat i tæt dialog med sælger, når vi sælger en bolig i området. Vi har allerede i dag indgået flere aftale med lokale foreninger rundt om i Nordjylland, som får store økonomiske bidrag af JYSK MÆGLER, hvilket er med til at drive og holde liv lokalområdet og samtidig give familier, børn og ældre en aktivitet tæt på hjemmet. 

  Vores logo
  Vi ville gerne have, at vores logo skulle sige alt om os, hvorfor logoet symbolisere et hus(tag) og et nøglehul. Nøglehullet er samtidig et symbol på et menneske, som vi har i vores centrum. Vi hjælper folk med at få tag over hovedet!

   

  Hvorfor vælge Jysk Mægler til at sælge din bolig?

   

  SAMARBEJDE

  At sælge en bolig er et samarbejde mellem dig og mægleren, hvor god kommunikation er vejen til succes. Derfor påstår vi, at vi har landets bedste service og vil gå det ekstra for at lykkes med den opgave, som du har ansat os til. Kontakt os allerede i dag og lad os bevise, hvorfor du netop skal vælge Jysk Mægler, når du skal sætte din bolig til salg!

  TRYGHED

  Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse under hele processen – hos Jysk Mægler arbejder vi professionelt og har en uformel omgangstone. Vi er tilgængelig det meste af døgnets 24 timer og er til rådighed, når du har tid – både aften og weekend.

  PERSONLIG KONTAKT

  Når du vælger Jysk Mægler til at sælge din bolig, får du én mægler tilknyttet din bolig. Det er den mægler som tager sig af alle fremvisninger i hverdagene, og personen er også din direkte kontakt til Jysk Mægler. Vi tror på, at det giver køberne det bedst mulige indtryk af din bolig, og derved opnår du et hurtigere salg. Men Jysk Mægler er også et team – et stærkt team. Vi hjælper hinanden, så skulle din mægler blive forhindret, står andre klar.

  DIGITAL MARKEDSFØRING i en klasse for sig selv!

  Vi tror på, at kunderne er online og den digitale verden kun bliver større. Derfor har vi valgt at spare vinduesudstillingerne væk, og i stedet give vores kunder denne økonomiske gevinst.
  Vi laver ikke pakkeløsninger på markedsføringen, men i stedet analyserer og tilpasser vi markedsføringen til den gennemsnitlige liggetid for området – dermed opnår du og din bolig den bedst mulige digitale annoncering!

  Betingelser

  Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

  Samarbejdspartnere

  Type Samarbejdspartner
  Realkreditinstitut Ingen
  Pengeinstitut Ingen
  Forsikring Dansk Boligforsikring / Willis

  Vederlag/provision/rabat modtaget for fremskaffelse af:

  Finansiering Ingen
  Forsikring Dansk Boligforsikring / Willis
  Annoncering Ingen
  Andre ydelser Ingen

  Kontakt os for yderligere oplysning omkring vederlagets/provisionens/rabattens størrelse.

  Klagemulighed

  Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

  Lovgivning

  Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på www.erhversstyrelsen.dk

  Forsikring

  Jysk Mægler fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 3.000.000 er tegnet gennem HDI-Gerling Forsikring/GELO, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.