Revlingestien 17
9440 Aabybro

Rækkehus på 103 m2
kr. 1.375.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary
Ny pris

Overblik

Type
Rækkehus
Udbudsform
Salg
Kontant
1.375.000
Udbetaling
70.000
Ejerudgift pr. md.
1.508
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
8.004 / 6.341
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000173
Byggeår
1987
Rum
4
Plan
2
Energimærke
B
Boligareal
103 m2
Grundareal
156 m2
Udhus
10 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
INDFLYTNINGSKLAR ENDERÆKKEHUS I ROLIGE OMGIVELSER

MULIGHED FOR PRISREDUKTION VED EN HURTIG HANDEL

 
OMRÅDET

Dette skønne rækkehus er ideelt placeret i det attraktive Aabybro, tæt på både byens centrum og naturen omkring. Med kun 1,3 km til Aabybro skole, 1,2 km til dagligvarer butikker og nem adgang til offentlig transport, bliver hverdagen ikke lettere. Derudover er der stisystemer rundt i det meste af Aabybro, så børnene trygt kan komme frem og tilbage helt på egen hånd. Aabybro byder desuden på alt lige fra et DGI-hus med svømmehal, og badminton, til et shoppingcenter med alt hvad man har brug for. Fra Aabybro er der yderligere kun 25 minutters kørsel ind til Aalborg centrum, hvis man vil nyde det pulserende byliv og kun 20 minutters kørsel til smukke Blokhus, hvis man vil tilbringe en skøn sommerdag på stranden.
 
EJENDOMMEN

Huset vi her skal se nærmere på, er oprindeligt opført i 1987, og er løbende renoveret så det i dag fremstår lyst og moderniseret. Rækkehuset er beliggende på en 156 m2 stor hjørnegrund, som blandt andet består af en pæn flisebelagt terrasse, et redskabsrum og en fin lukket have, med plads til både boldspil og grillhygge. Derudover er der adgang til store grønne fællesarealer og der er tilmed, hvis man ønsker det, mulighed for leje af carport til kr. 500,- om måneden. Rækkehuset i sig selv er på 103 veludnyttede kvadratmeter og står fuldstændigt indflytningsklar.

INDFLYTNINGSKLAR ENDERÆKKEHUS I ROLIGE OMGIVELSER
Indretningen

Velkommen hjem

Det første man møder i dette rækkehus, er en skøn lys entré med god plads til at hænge overtøjet og hvor der tilmed er skabe, som sørger for god opbevaringsplads, samt vaskemaskine. Derefter træder man ind i husets køkken/alrum, som består af et lyst køkken med kogeø, samt plads til et spiseområde. Herfra fortsætter man ind i stuen, der med sine store vinduer skaber et lyst leverum, med plads til hele familien. Der er her både plads til spiseområde og til at slænge sig i sofaen med benene oppe. Fra stuen af er der også direkte udgang til haven. I stueetagen er der desuden et fint gæstetoilet med hvide klinker. Fortsætter man op til 1. salen, kommer man op til et fint repos og husets 3 værelser, samt et flot nyere badeværelse. Værelserne er gode og rummelige, og med masser af lysindfald fra tagvinduerne, samt indbyggede skabe i alle tre væresler. Badeværelset er af lyse materialer og med stor bruseniche.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Haven består af en flisebelagt terrasse, hvor der er mulighed for overdækning af en fjernbetjent markise, så man kan forlænge de skønne sommeraftener. Her er der plads til grill, loungesæt og udendørs spiseplads. Haven er lukket og privat, og indbyder f.eks. til et spil kongespil eller mulighed for mindre bålsted. Derudover er der skønne fællesarealer med legeplads og bålsted lige rundt om hjørnet.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt