H. C. Andersens Vej 30, 1. th.
9000 Aalborg

Ejerlejlighed på 83 m2
kr. 898.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
21
Apr
28
Apr
05
Maj
Søndag d. 21/04
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 28/04
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 05/05
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
898.000
Udbetaling
45.000
Ejerudgift pr. md.
2.501
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
5.246 / 4.175
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000237
Byggeår
1966
Rum
3
Plan
3
Energimærke
C
Boligareal
83 m2
Grundareal
5297 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
I GRØNNE OMGIVELSER

FLOT MODERNISERET LEJLIGHED TIL MANGE FORMÅL

  
 
OMRÅDET

Ved H. C. Andersens vej har du alt lige ved hånden. Lejligheden er beliggende kun ca. 100 meter fra nærmeste dagligvarebutik, derudover er der kort gåafstand til offentlig transport, hvilket bl.a. åbner op for et hav af busforbindelser, hvis turen går mod Aalborg centrum. Ydermere befinder lejligheden sig tæt på Vejgaard bymidte, hvor der er et suverænt butiksliv.   
 
EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1966 i gule mursten med ydervægge af betonelementer, som står standhaftigt - lejligheden har desuden nogle gode solide trævinduer. Denne kombination gør at lejligheden er yderst lydisoleret. Man kan derfor i sin dagligdag, nyde tilværelsen med minimal støj fra de øvrige beboere, og nærområdet. Lejligheden har desuden et rigtigt flot energimærke C.

I GRØNNE OMGIVELSER
Indretningen

Velkommen hjem

Nuværende ejer har fået lavet flere udbedringer i 2023 - her kan fremhæves nyt køkkenarmatur, trægulve i entre og mellemgang. Du træder ind i en lys og rummelig entré, hvor man har plads til at hænge sit overtøj i det indbyggede klædeskab. Til højre for entréen har man et moderniseret køkken, hvor man har kombineret vaske-/tørremaskine og opvaskemaskine. Til venstre for entréen får man et nydeligt værelse med dejligt lysindfald. Dertil får man en stor stue, med plads til et større spisebord samt et sofaarrangement. Derudover får man et skønt master bedroom med store vinduespartier, som giver et fantastisk naturligt lysindfald. Afslutningsvist har man separat toilet og badeværelse, der begge er blevet moderniseret.

Velkommen hjem
Udenfor

UDENFOR

Boligblokkene ligger på en lige stribe, hvilket er med til at man er fuldkommen ugeneret. Udsigten fra lejligheden byder på naturskønne omgivelser, og et privatliv der gør det svært for den nysgerrige nabo, at følge med i ens hverdag.Udenfor lejligheden har man et væld af muligheder når det gælder parkering - uanset om dette omhandler cyklen eller bilen, da der findes gode parkeringsforhold for begge dele. Har man behov for at nyde den friske luft, og vil gå en tur i de naturskønne omgivelser, har man kort afstand til nært liggende parkarealer.

UDENFOR<br>
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt