Kastetvej 68, 1. tv.
9000 Aalborg

Andelsbolig på 65 m2
kr. 595.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
10
Mar
17
Mar
24
Mar
Søndag d. 10/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 17/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 24/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
595.000
Boligydelse pr. md.
1.959
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000139
Byggeår
1930
Rum
2
Plan
1
Energimærke
C
Boligareal
65 m2
Grundareal
535 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
I hjertet af Aalborg vestby - 2 værelser.

Charmerende andelsbolig med parkering i gården.

 
OMRÅDET

Café Ulla T, Aalborg Streetfood, Aalborg Portland Park, Haraldslund vand- og kulturhus, Lystbådehavnen, Friluftsbadet,... Aalborg vestby er et sandt mekka af muligheder og oplevelser. Vestbyen er Aalborgs gamle arbejderkvarter med sin helt egen identitet. Vestbyen rummer i dag mange forskellige boligtyper, og har en lang række faciliteter som gør området populært, herunder gode arbejdspladser, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, bibliotek, fritids- og kulturfaciliteter, sygehus, en togstation, gode lokale shopping muligheder - og selvfølgelig de mange rekreative områder helt ud til Limfjorden. Denne andelsbolig ligger centralt på Kastetvej og kigger du ud af stuevinduerne, kan du kigge lige over til Haraldslund og Aalborg Tennisklub.
 
EJENDOMMEN

Andelen er en del af Andelsboligforeningen A/B Kastetvej 68, der blev stiftet i 1989 og som består af 10 andele i alt. Ejendommen blev oprindelig opført som beboelsesbygning i 1930 af 3 lokale håndværkere. Ejendommen der har 2 boliger på hver etage op til 4.sal, er beliggende på en 535 m2 stor grund og har i alt 681 m2 bolig.

I hjertet af Aalborg vestby - 2 værelser.
Indretningen

Velkommen hjem

Med denne beliggenhed har du ikke langt til alle de tilbud som Aalborg vestby har og byde på. Andelsboligen er beliggende på 1. sal og fremstår nymalet og indflytningsklar. I entréen er der masser af plads til at stille skoene og hænge overtøjet inden du kommer videre ind i stuen, soveværelset eller køkkenet. I stuen er der flotte hvide nymalede vægge, højt til loftet, og en rigtig flot karnap med vinduer ud mod Kastetvej. Her kan du sidde i ro og mag og følge med i livet ude på gaden. I soveværelse, som har vindue ud mod baggården, er der ligeledes flotte hvide nymalede vægge og der er god plads til både seng, sengeborde, tøjskabe og kommode. Det mindre badeværelse har både toilet, bruser og håndvask. Fra entréen er der også adgang til boligens køkken. Køkkenet fremstår særdeles indbydende med en rå murstensvæg som baggrund, flot køkken med masser af skuffer, en massiv træbordplade, og ikke mindst nogle lækre retro vandhaner. Fra køkkenet er der også adgang til bagtrappen som fører ned til vaskekælderen hvor der er egen vaskemaskine opsat. Ydermere er der adgang til en stor fælles garage hvor der er plads til bl.a. cykler. Der er desuden parkeringsplader i baggården til ejendommens beboere.

Velkommen hjem
Udenfor

BAGGÅRDEN

I baggården er der adgang til en stor fælles garage hvor der er plads til bl.a. cykelparkering. Der er desuden parkeringspladser i baggården til ejendommens beboere.

BAGGÅRDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt