Vesterbro 125, 7. 703., 9000 Aalborg

Vesterbro 125, 7. 703.
9000 Aalborg

Ejerlejlighed på 55 m2
kr. 1.445.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
23
Jun
30
Jun
07
Jul
Søndag d. 23/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 30/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 07/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
1
2
4
3
5
Luftfoto
Kort
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
1.445.000
Udbetaling
75.000
Ejerudgift pr. md.
1.896
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
8.895 / 6.968
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000193
Byggeår
1954/2006
Rum
2
Plan
1
Energimærke
C
Boligareal
55 m2
Grundareal
3222 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Skøn lejlighed med fantastisk udsigt til fjorden

EFTERTRAGTET BELLIGGENHED I CENTRUM MED FJORDUDSIGT

 
OMRÅDET

Ønsker du at bo på en af Aalborgs mest eftertragtede beliggenheder? Så se med her. Med adresse på Vesterbro 125, kommer du til at bo midt i Aalborg centrum, med fantastisk udsigt over Limfjorden og byen, samt grønne områder lige i nærheden. Udover dette er der kort afstand til gågaden, restauranter, indkøbsmuligheder, havnen og offentlig transport. Med en lejlighed på 7. etage får du altså det bedste af begge verdener, nemlig en central beliggenhed, med fjordudsigt og parkeringsforhold i gården.   
 
EJENDOMMEN

Lejligheden vi her skal se nærmere på, er oprindeligt fra 1954, men er blevet renoveret i 2006 og står i dag flot og indflytningsklar. Lejligheden er på 55 veludnyttede kvadratmeter, som strækker sig ud over en rummelig entré, et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, et soveværelse med indbygget garderobeskab, samt et badeværelse med separat bruseniche. Derudover er der kælderrum og elevator i ejendommen.

Skøn lejlighed med fantastisk udsigt til fjorden
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed, hvor det første du møder er entréen. Her er der god plads til at træde indenfor, stille skoene og hænge overtøjet, samt skabe med opbevaringsplads. Fra entréen af er der adgang til badeværelset med toilet, håndvask, separat bruseniche og med inkluderet vaske-/tørremaskine. Fra entréen af kan man fortsætte ind til lejlighedens leverum, nemlig køkkenalrummet som ligger i åben forbindelse til stuen. Det første du bliver mødt af her, er et stort og lyst rum, med store vinduespartier og en fantastisk udsigt over Limfjorden. Køkkenet er med sit tidsløse design i hvide elementer med indbyggede hvidevarer og godt med skabsplads. Køkken/alrummet byder også på god plads til en spiseafdeling, samt åben forbindelse til stuen, hvor der er plads til en dejlig flydersofa og tv. Fra køkken/alrummet er der adgang til lejlighedens soveværelse, med indbygget garderobeskab med skydelåger og fin plads til en dobbeltseng. Alt i alt får man altså en indflytningsklar lejlighed, med en god planløsning.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING

Med denne eftertragtede beliggenhed midt i Aalborg centrum og en stor efterspørgsel efter lejligheder på denne størrelse, er der her en god mulighed for f.eks. at benytte lejligheden til udlejning, hvis dette ønskes. Derudover er lejligheden oplagt til både par, enlige, ældre og studerende og ville tilmed også være et oplagt emne som forældrekøb.

INVESTERING
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt