Vesterbro 127, 9. 908.
9000 Aalborg

Ejerlejlighed på 55 m2
kr. 1.498.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Nyhed

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
1.498.000
Udbetaling
75.000
Ejerudgift pr. md.
1.470
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
8.717 / 6.941
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000247
Byggeår
1954/2006
Rum
2
Plan
13
Energimærke
C
Boligareal
55 m2
Grundareal
3222 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
EN AF AALBOGRS BEDSTE UDSIGTER MED PARKERING

LEJLIGHED MED FANTASTISK UDSIGT OVER AALBORG CENTRUM OG LIMFJORDEN

 
OMRÅDET

Ønsker du at bo på en af Aalborgs mest eftertragtede beliggenheder? Så se med her. Med adresse på Vesterbro 127, kommer du til at bo midt i Aalborg centrum, med fantastisk udsigt over Limfjorden og byen, samt grønne områder lige i nærheden. Udover dette er der kort afstand til gågaden, restauranter, indkøbsmuligheder, havnen og offentlig transport. Med en lejlighed på 9. etage får du altså det bedste af begge verdener, nemlig en central beliggenhed, med fjordudsigt og parkeringsforhold i gården.   
 
EJENDOMMEN

Lejligheden vi her skal se nærmere på, er oprindeligt fra 1954 og har fået renoveret facaden og har blandt andet fået nye vinduer i 2016. Lejligheden er på 55 veludnyttede kvadratmeter, som strækker sig ud over en rummelig entré, et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, et soveværelse med indbygget garderobeskab, samt et badeværelse med separat bruseniche. Derudover er der kælderrum og elevator i ejendommen, samt lås på huset yderdør. Der er gratis parkering i ejendoms gård, hvor der er efter "først til mølle"-princippet.

EN AF AALBOGRS BEDSTE UDSIGTER MED PARKERING
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed, hvor det første du møder er entréen. Her er der god plads til at træde indenfor, stille skoene og hænge overtøjet, samt skabe med opbevaringsplads. Fra entréen af er der adgang til badeværelset med toilet, håndvask og stor bruseniche. Fra entréen af kan man fortsætte ind til lejlighedens leverum, nemlig køkkenalrummet som ligger i åben forbindelse til stuen. Det første du bliver mødt af her, er et stort og lyst rum, med store vinduespartier og en fantastisk udsigt over Limfjorden. Køkkenet er med sit tidsløse design i hvide elementer med indbyggede hvidevarer og godt med skabsplads. Køkken/alrummet byder også på god plads til en spiseafdeling, samt åben forbindelse til stuen, hvor der er plads til en dejlig flydersofa og tv. Fra køkken/alrummet er der adgang til lejlighedens soveværelse med fin plads til en dobbeltseng. Alt i alt får man altså en indflytningsklar lejlighed, med en god planløsning.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING

Med denne eftertragtede beliggenhed midt i Aalborg centrum og en stor efterspørgsel efter lejligheder på denne størrelse, er der her en god mulighed for f.eks. at benytte lejligheden til udlejning, hvis dette ønskes. Derudover er lejligheden oplagt til både par, enlige, ældre og studerende og ville tilmed også være et oplagt emne som forældrekøb.

INVESTERING
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt