Østerled 6
9510 Arden

Villa på 49 m2
kr. 140.000,-
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary
Købsaftale underskrevet

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
140.000
Udbetaling
25.000
Ejerudgift pr. md.
753
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
806 / 637
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000230
Byggeår
1948
Rum
1
Plan
1
Boligareal
49 m2
Grundareal
107 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HJEM MED MULIGHEDER 

EJENDOM TÆT PÅ NATUR

 
OMRÅDET

Rold by byder på en masse god natur, blandt andet Rold Skov hvor både børn og voksne kan lave enmasse aktiviteter, med alt lige fra skønne kilder og søer, vandreruter, mountainbike spor, legepladserm.m. Arden ligger cirka 3 km fra huset, og har folkeskole der rummer til og med 10 klasse. Derudover er der gode indkøbsmuligheder. Arden er derudover kendt for sit kulturhus, dyrepark, sportsklubber, også er der årlige kulturbegivenheder.

EJENDOMMEN

Ejendommen fra 1948 på 49 kvm byder på et hjem der ville passe godt til enlige, da der er et stort rum iboligen. Ejendommen er placeret på en 107 kvm grund hvor der ikke er meget vedligeholdelseudendørs. Denne bolig er perfekt til den kreative og visionære køber, der drømmer om at skabe ethjem, der er unikt og personligt. Med en lille investering i den videre renovering kan du omdanne dennebolig til et hyggeligt hjem. Sælger har gjort klar således at køber kan færdiggøre renovering. Sælger har moderniseret badeværelse, herunder flyttet installationerne til en ny hensigtsmæssigplacering. Derudover er der sat akustikpaneler op i boligen, samt indsat en biopejs. Sælger har ligeledes gjort klar til installation af køkken

HJEM MED MULIGHEDER 
Indretningen

Velkommen hjem

Denne bolig står klar til at man kan sætte sit eget præg på den. Boligen består af en entre, som har plads til at man kan have overtøj og sko. Entreen leder ind til et køkkenområde, hvor der er gjort klar til at man kan sætte et køkken op. Fra køkkenet er der adgang til badeværelset. Udover det indeholder boligen et stort rum som kan bruges til stue/soveværelse. Boligen har paneler flere steder på væggene, samt en biopejs der skaber god hygge. Endeligt er der et disponibelt rum der kan bruges til opbevaring, vaskemaskine m.m.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Den lille grund gør at haveforpligtelserne ikke er eksisterende

HAVEN
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt