Ågårdsvej 35A
9700 Brønderslev

Lystejendom på 160 m2
kr. 4.900.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Lystejendom
Udbudsform
Salg
Kontant
4.900.000
Udbetaling
245.000
Ejerudgift pr. md.
1.682
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
30.514 / 23.547
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000115
Byggeår
1907/1975
Rum
7
Energimærke
G
Boligareal
160 m2
Grundareal
158120 m2
Udhus
42 m2
Kælderareal
16 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
UNIK MULIGHED - BYG HELT NYT ELLER TOTAL RENOVERE

Liebhaveri byggegrund midt i en naturperle

 
OMRÅDET

Drømmer du om at skabe din helt egen luksuriøse oase ved vandet? Nu har du muligheden for at realisere dine mest ambitiøse boligprojekter med et unikt liebhaveri, perfekt placeret tæt ved søen.Velkommen til et enestående stykke natur, hvor drømmen om et hjem ved søbredden kan blive til virkelighed. Denne eksklusive ejendom giver dig ikke blot en bemærkelsesværdig udsigt over vandet, men også en sjælden chance for at bygge dit skræddersyede drømmehus fra bunden.
 
EJENDOMMEN

Blot et stenkast fra Brønderslev, men stadig i fredfyldte omgivelse finder du denne ejendomme, der er af ældre dato. Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen, laderne og det omkringliggende. Dette er en unik mulighed for dig, der ønsker at bygge nyt i en naturskøn perle.
Byg en moderne arkitektonisk perle, der udnytter den panoramiske udsigt, eller vælg en mere traditionel stil, der smelter sammen med de naturskønne omgivelser. Uanset hvilken vej du vælger, vil du vågne op til solopgange over vandet og nyde solnedgange fra din helt private oase.

UNIK MULIGHED - BYG HELT NYT ELLER TOTAL RENOVERE
Indretningen

Velkommen hjem

Når kun det bedste er godt nok. Her har du mulighed for at bygge dit helt eget drømmehus midt i dette naturskønne område. Får panoramaudsigt udover de smukke søer og det vilde dyreliv. Kun fantasien sætter sine grænser.
 
Forestil dig at starte dagen med en morgenkaffe på terrassen, mens du betragter søerne. Denne beliggenhed giver dig ikke blot et hjem, men en livsstil, der forener naturens skønhed med luksus og komfort. Grib muligheden for at skabe dit eget drømmehjem ved søen. Kontakt os i dag for mere information om denne unikke ejendom og begynd rejsen mod at opføre dit nye liebhaveri tæt ved søen

Det er værd at bemærke, at det ikke er virksomheden Serritslev Fiskpark, der kan erhverves til udbudte pris. Ønsker du at erhverve ejendommen og fortsætte driften af Serritslev Fiskpark kan virksomheden inkl. aktiver og løsøre erhverves for 6.000.000 kr. Spørg ejendomsmægleren for yderligere.

Velkommen hjem
Udenfor

VANDRETURER OG JAGTMULIGHEDER

Start din morgen med en smuk og rolig gåtur i egen skov og nyd stilheden, der kun forstyres af fuglesang. Få koblet helt af fra hverdagen. Ikke nok med den flotte natur, de fantastiske søer - så har du også muligt for at drive jagt på matriklen og eneret på at drive jagt på nabo matriklerne (spørg ejendomsmægleren for yderligere). Ydermere har du fiskeret i den nærliggende år. Ejendommen ligger naturskønt i Nørreådal, og byder på 3 fiskesøer. I søerne kan fanges regnbueørred, bækørred, brøding og sandart. Ved søerne findes der borde, bænke, toilet, overdækket renseplads mv.

VANDRETURER OG JAGTMULIGHEDER
Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt