Dyremosen 18, Hou, 9370 Hals

Dyremosen 18
9370 Hals

Fritidsbolig på 89 m2
kr. 1.445.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
23
Jun
30
Jun
07
Jul
Søndag d. 23/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 30/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 07/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
1
4
2
5
3
Kort
Luftfoto
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.445.000
Udbetaling
75.000
Ejerudgift pr. md.
1.052
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
9.090 / 7.100
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000256
Byggeår
2009
Rum
4
Plan
1
Boligareal
89 m2
Grundareal
1055 m2
Udhus
3 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HOU - HALS

SÆRDELES VELHOLDT STENHØJ SOMMERHUS BELIGGENDE TÆT PÅ HOU

 
OMRÅDET

Kun 1,5 km fra dette skønne sommerhus, finder vi havnebyen Hou. Havnebyen er kendetegnet ved den hyggelige lystbådehavn hvor der hver sommer er mange gode arrangementer for børn og voksne, og ikke mindst de børnevenlige badestrande som er beliggende både nord og syd for havnen. Dagli'Brugsen i Hou er det nærmeste indkøbssted og den er særdeles velbenyttet af lokalbefolkningen og turister året rundt. Byen har desuden flere gode spisesteder og kulturelle oplevelser. Naturen er et af Hous store aktiver, da der er både strand, skov og mose inden for kort afstand. I Hou er du tæt på stranden, havet, roen, fællesskabet og meget andet.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er på 89 m2, er beliggende på en 1.055 m2 stor indhegnet grund og er opført i 2009. På grunden er der desuden en rigtig god carport med tilhørende redskabsrum på i alt 58 m2. Til børnene er der en rigtig fin legeplads med bl.a. legehus. Fra carporten er der et stort flisebelagt areal der fører hen til sommerhuset, og rundt om huset er der både nord- og sydvendte træterrasser.

HOU - HALS
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i denne perle af et sommerhus. I entréen er der god plads til at afsætte tøj og sko inden man går videre ind til sommerhusets hjerterum. Det er nemlig her man finder den store opholds- og spisestue, og køkkenet ligger i åben forbindelse hertil. I stuen er der brændeovn hvilket er med til at sikre den helt rigtige sommerhusstemning og i hele huset er der loft til kip. Fra både opholds- og spisestuen er der udgang til den sydvendte træterrasse hvor der er rigtig god plads til at sidde og hygge når der skal grilles. Sommerhuset har hele 3 soveværelser. De 2 første er placeret i den vestlige side af sommerhuset og det sidste er placeret i den østlige side sammen med det ene af sommerhusets badeværelser. Badeværelset der hænger sammen med det sidste værelse har både bruser, spabad og sauna. Gæstebadeværelset er placeret i forbindelse med entréen. Alt i alt så får du her et rigtigt skønt sommerhus med en super god indretning med plads til hele familien.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Haven er primært anlagt med græsplæne og flisearealer, hvilket gør haven meget nem at holde. Selve grunden er omkranset af træer og buske, samt et flot vedligeholdelsesfrit hegn. De store græsarealer indbyder til boldspil og hygge, og græsplænen kan nemt holdes med en robotklipper.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt