Hedelunden 25
9370 Hals

Fritidsbolig på 112 m2
kr. 1.095.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
10
Mar
17
Mar
24
Mar
Søndag d. 10/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 17/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 24/03
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.095.000
Udbetaling
55.000
Ejerudgift pr. md.
911
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
6.566 / 5.204
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000092
Byggeår
1969/2004
Rum
4
Plan
1
Boligareal
112 m2
Grundareal
1050 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Velkommen til det attraktive sommerhusområde ved Lyngøen i Hou

STORT SOMMERHUS PÅ UGENERET GRUND

 
OMRÅDET

Dette sommerhus er placeret nærmest i midten af Lyngøen som er et større sommerhusområde beliggende ved "Lagunen" der ligger mellem Hou og Hals. Lagunen er et særdeles populært sommerhusområde hvor der er bl.a. campingplads med minigolf, vandland kræmmermarked og en fiskesø. Sommerhuset er desuden beliggende kun 3 km fra Hou by hvor der er indkøbsmuligheder i Dagli' Brugsen, og det er også her du finder det skønne og hyggelige havneområde hvor du kan nyde en is i sommervarmen eller se på de mange boder når der er kræmmermarkeder.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset vi her skal se nærmere på er oprindelig opført i 1969 og tilbygget i 2004. Sommerhuset er beliggende på en 1.050 m2 stor grund som er fuldstændig ugeneret da den er omkranset af høje træer. Her på ejendommen kan man virkelig være sig selv og man kan nyde hele haven, drivhuset og de lækre træterrasser som sælger har fået lavet i juli 2023. Der er en stor carport til huset og i forlængelse af denne er der ydermere et stort lækkert værksted.

Velkommen til det attraktive sommerhusområde ved Lyngøen i Hou
Indretningen

Velkommen hjem

Hoveddøren finder vi lige til venstre for indkørslen og i entréen er der god plads til at afsætte tøj og sko. I forbindelse med entréen finder vi sommerhusets store og flotte badeværelse med en flot stjernehimmel og hvor der også er en praktisk vaskesøjle. Badeværelset har desuden en god stor bruseniche, toilet. Sommerhuset har 2 værelser hvoraf det store soveværelse også har indbyggede skabe samt udgang til sommerhusets anden træterrasse. Sommerhuset har også et rigtigt stort køkken/alrum. Det er som regel her hvor familien samles. Der er god plads til flere kokke i køkkenet og i forlængelse af køkkenet er der en god stor spiseplads hvor hele familien kan samles. Der er både brændeovn og varmepumpe i det store køkken/alrum. Fra køkkenet er der udgang til den flotte og lækre træterrasse. Fra spisepladsen i køkkenet er der også indgang til sommerhusets stue, hvor man evt. kan etablere 2 ekstra værelser hvis der skulle være behov for dette.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Haven til sommerhuset er primært anlagt med græsplæne og der er desuden et dejligt drivhus, flere gode brænde- og redskabsskure og lækre træterrasser omkring huset. Særligt træterrassen der ligger mellem huset og carporten er rigtig lækkert. Her er der direkte adgang ind til sommerhuset og i denne krog er der altid læ for vinden.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt