Kongevejen 111
9370 Hals

Fritidsbolig på 122 m2
kr. 1.145.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
21
Apr
28
Apr
05
Maj
Søndag d. 21/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 28/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 05/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
  • Jysk Mægler Styling
  • Indret boligen
play
marker-primary
Ny pris

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.145.000
Udbetaling
60.000
Ejerudgift pr. md.
1.059
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
6.813 / 5.400
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000050
Byggeår
1997
Rum
4
Plan
1
Boligareal
122 m2
Grundareal
1279 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HOU - HALS

BELIGGENDE MIDT I NATUREN

 
OMRÅDET

På Kongevejen 111 får du en virkelig god og fredfyldt beliggenhed. Sommerhuset er beliggende på en lille stikvej med kun 2 andre sommerhuse. Området er præget af høje træer og et skønt naturområde lige i "baghaven". Der er nemlig kun 2 min. gang til det skønne område ved Koldkær Bæk. Her har du den skønneste udsigt ud over et beskyttet naturområde, hvor naturen og dyrelivet kan nydes i fulde drag.
 
Vil du en tur til stranden så ligger den børnevenlige badestrand kun 1,8 km væk fra sommerhuset, og det tager kun 5 minutter i bil at komme ind til Dagli' Brugsen i Hou når der skal handles ind.
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er på hele 122 gode m2, er opført i 1997 på en 1.279 m2 stor grund. Sommerhuset har entré, bryggers, 3 gode værelser, gæstetoilet, badeværelse og et stort åbent alrum.
 
Der er parkeringsplads lige ved hoveddøren, og der er skønne flisebelagte terrasseområder på både den øst- og vestlige side af sommerhuset, samt en stor overdækket terrasse i det syd/vestlige hjørne af sommerhuset.

HOU - HALS
Indretningen

Velkommen hjem

Den mest benyttede indgang til sommerhuset er via bryggerset, hvor der er god plads til at afsætte jakker og sko. Bryggerset har desuden god skabsplads og det er også her hvor lemmen op til loftet findes. Det næste rum vi kommer til er sommerhusets køkken, hvor familiens kok har rig mulighed for at udfolde sine gastronomiske evner. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og der er endda plads til et lille cafébord og et par stole.
 
Fra køkkenet er der en åben adgang til sommerhusets opholds- og spisestue som også er sommerhusets samlingspunkt, når familien skal sidde inde og samles om maden eller andre aktiviteter. I stuen er der både brændeovn og varmepumpe. De store vinduespartier ved spisebordet giver et dejligt lysindfald, og der er direkte udgang til den store overdækkede terrasse fra stuen.
 
Sommerhuset har 3 gode værelser hvoraf de 2 er placeret lige ved gæstetoilettet. Det sidste værelse er placeret i den anden ende af stuen. Sommerhusets badeværelse har både toilet, bruseniche og en lækker sauna. Badeværelset har klinkegulv og der er fin plads til en vaskemaskine.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN/GRUNDEN

Grunden er på hele 1.279 m2, og der er rundt om sommerhuset lagt en god flisebelægning. Derudover er grunden udlagt som naturgrund hvor biodiversiteten rigtig kan udfolde sig. Udover et rigt fugleliv, er der også mange egern, harer og endda rådyr som begår sig på grunden.
 
Her har man altså sin helt egen lille "naturpark" hvor alle slags dyr trives i bedste velgående.

HAVEN/GRUNDEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

Jysk Mægler Styling

Tilbage til billeder

Indret boligen

Tilbage til billeder
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt