Kongevejen 191, Hou, 9370 Hals

Kongevejen 191
9370 Hals

Fritidsbolig på 66 m2
kr. 845.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
23
Jun
30
Jun
07
Jul
Søndag d. 23/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 30/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 07/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
1
2
3
4
5
Kort
Luftfoto
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
845.000
Udbetaling
45.000
Ejerudgift pr. md.
779
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
5.363 / 4.188
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000201
Byggeår
1980
Rum
4
Plan
1
Boligareal
66 m2
Grundareal
1265 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
SOMMERHUS KUN 1,7 KM FRA SKØN BADESTRAND

Hyggeligt sommerhus med stor have

 
OMRÅDET

Kun 1,7 km fra en lækker badestrand ved østkysten, finder du dette skønne sommerhus. Det er beliggende ved Hou by, tæt på indkøb, badestrand, lystbådehavn, iskiosk, restauranter og som om dette ikke skulle være nok, så er Aalborg også blot 30 minutters kørsel væk. Området omkring Hou er yderst attraktivt, blandt andet på grund af de mange aktiviteter der især er at finde i sommerhalvåret. Her er der nemlig både udflugter, musik, kunst- og kulturarrangementer, samt kræmmermarked. I dette område er der altså alt hvad man har brug for, samt aktiviteter for både store og små.   
 
EJENDOMMEN

Sommerhuset er på 66 veludnyttede kvadratmeter, er beliggende på en 1.265 m2 stor grund og man får derudover også et skønt anneks med to sovepladser, carport og et redskabsskur. Sommerhuset er oprindeligt fra 1980 og har 3 dejlige soveværelser, 1 badeværelse med toilet og bruseniche, samt køkkenalrum i åben forbindelse til stuen. Fra stuen af er der udgang til en delvist overdækket træterrasse og herfra er der tre trin ned til en stor fliseterrasse.

SOMMERHUS KUN 1,7 KM FRA SKØN BADESTRAND
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i dette skønne sommerhus, som først og fremmest byder på en fin entré med plads til at sætte skoene og hænge overtøjet. Fra entréen er der adgang til badeværelset, som både har toilet, håndvask og separat bruseniche. Derudover byder sommerhuset på 3 fine soveværelser, hvor et af dem har køjeseng og de to andre med plads til dobbeltsenge. Hvis man går videre ind fra entréen af, bliver man mødt af husets leverum. Her åbner der sig et lyst og flot køkkenalrum, som ligger i åben forbindelse til stuen. Store vinduesparter sørger for et skønt naturligt lysindfald og pejsen i stuen skaber hygge og varme og der er her god plads til sofa og lænestol. Køkkenet er med lyse fronter og med masser af skabsplads og i forlængelse heraf er der plads til et langt spisebord og spisestole. Alt i alt får du et super hyggeligt og lyst hus, med plads til hele familien.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Den 1.265 m2 store grund byder på en dejlig oase af en have. Med træer der omfavner det meste af grunden, er man stort set helt ugeneret. Her kan ungerne løbe rundt på den store græsplæne og lege frit imens forældrene kan nyde solen på én af de skønne terrasser. Grunden byder udover en dejlig have, også på et anneks med 2 senge og en carport med redskabsskur.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt