Østergade 21, 9370 Hals

Østergade 21
9370 Hals

Villa på 133 m2
kr. 1.225.000,-
Se mere om boligen
1
2
4
5
3
Kort
Luftfoto
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
1.225.000
Udbetaling
65.000
Ejerudgift pr. md.
1.974
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
7.551 / 5.915
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000136
Byggeår
1901/1961
Rum
4
Plan
3
Energimærke
D
Boligareal
133 m2
Grundareal
771 m2
Garage
71 m2
Kælderareal
82 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
Velholdt villa centralt i Hals by

ATTRAKTIV BELIGGENHED I HALS BY

 
OMRÅDET

Velkommen til havnebyen Hals. Hals har masser at byde på uanset om du er til et rigt kulturliv, en masse gode oplevelser i naturen eller på stranden, eller om du er interesseret i det maritime liv som denne havneby har masser af. Ejendommen her på Østergade 21 ligger centralt placeret i Hals By, med kun ca. 50 meter til nærmeste dagligvarebutik. En af byens store seværdigheder, Hals Skanse, ligger kun små 300 meter væk fra villaen og vil du have en gåtur på havnen, så ligger den kun 500 meter væk. Hals by er desuden en aktiv turistby da området omkring Hals har mere end 4000 sommerhuse. Der er derfor masser af liv i hele byen om sommeren og dejlig ro i byen når efteråret og vinteren kommer.
 
EJENDOMMEN

Villaen vi her skal se nærmere på er oprindelig opført i 1901 og er løbende moderniseret og vedligeholdt. Ejendommen er i dag opdelt i 2 lejligheder hvor stueplan har 82 m2 og 1. salen har 51 m2. Stueplans lejligheden er pt. udlejet og 1. salen benyttes til Airbnb. Der er dog god mulighed for hurtigt selv at komme til at benytte villaen. Stueplan og 1. salen har begge køkken og bad, stue og soveværelse. Stuelejligheden har desuden en rigtig fin træterrasse hvorfra eftermiddags- og aftensolen kan nydes og 1. salen har en skøn udsigt ned mod skansen og havnen. Kælderen er på hele 82 m2 hvor der er et fint vaskerum og hele 4 gode rum til f.eks. opbevaring. I haven er der en fin græsplæne og en stor dobbelt garage på hele 71 m2 der er opført i år 2000.

Velholdt villa centralt i Hals by
Indretningen

Velkommen hjem

Trappeopgangen er det første man ser når man træder ind i denne flotte villa. Trappeopgangen fungere som fælles indgang for de 2 lejligheder, hvorfra der også er adgang til husets kælder. Stuelejligheden har et stort lyst køkken med spiseplads, badeværelse med bruseniche, soveværelse med god skabsplads og en stor vinkelstue med udgang til en lækker træterrasse. 1. salen har stort soveværelse med god skabsplads, køkken med tagvindue og spiseplads, badeværelse med kar og brus, et mindre opbevaringsrum og en stor lys opholds- og spisestue med tagvinduer. I ejendommens kælder der også har egen indgang, er der fælles vaske- og tørrerum, samt flere gode rum til f.eks. opbevaring.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING

Ejendommen er i dag opdelt i 2 lejligheder, nemlig stueetagen og 1. salen. Stueetagen er pt. udlejet på en standard lejekontrakt og 1. salen bliver brugt til Airbnb udlejning. Kontakt ejendomsmægleren for at høre mere om lejeindtægterne.

INVESTERING
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt