Agnethevej 17
9480 Løkken

Fritidsbolig på 150 m2
kr. 3.995.000,-
Se mere om boligen
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Ejerudgift pr. md.
2.658
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
23.617 / 18.635
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000162
Byggeår
2015
Rum
6
Plan
1
Boligareal
150 m2
Grundareal
1272 m2
Garage
37 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HVORUP KLIT - LØKKEN - BÆREDYGTIGHED DER BETALER SIG

LIVSKVALITET, LYS, SUNDT INDEKLIMA OG GRØN ENERGI

OMRÅDET

Dette skønne sommerhus er en del af det charmerende og eftertragtede område Hvorup Klit i Løkken, som er kendt for sin upolerede skønhed og unikke blanding af hav og klitter. Med denne beliggenhed er der blot 400 meter til, at du står med fødderne i vandkanten, hvor du her kan du gå lange ture langs stranden, bade i det skønne Vesterhav eller gøre brug af en lang række aktiviteter, som nærmiljøet byder på, som blandt andet minigolf, bowling og vandreoplevelser. Udover dette er der kort afstand til diverse dagligvarebutikker, iskiosker eller de skønne seværdigheder som Nordjylland byder på.
 
EJENDOMMEN

Velkommen til Danmarks første Energi+ typehus, hvor "bæredygtighed der betaler sig" er nøgleordene. Dette sommerhus er en arkitekttegnet perle, der sætter nye standarder for bæredygtigt luksusliv ved Vesterhavet. Huset er, udover at være bæredygtigt, også opført med allergivenlige materialer og designet med løsninger, som udover at være praktiske, også sørger for at give dig livskvalitet, lys, sundt indeklima og grøn energi. Sommerhuset er opført i 2015, beliggende på en 1.272 m2 stor grund, som primært består af en stor træterrasse omkring det meste af huset, med plads til at samle hele familien, samt en skøn have. Huset er på hele 150 m2 og består af en entré, som fører videre ud til et stort køkken/alrum, en tv-stue/aktivitetsrum, 4 rummelige værelser og 2 badeværelser, hvoraf et af dem er med spabad. Ydermere er der en 37 m2 stor garage med indbygget redskabsrum til ejendommen.

HVORUP KLIT - LØKKEN - BÆREDYGTIGHED DER BETALER SIG
Indretningen

Velkommen hjem

Når du træder ind i entréen i dette sommerhus, kan du med det samme fornemme at der er kræset for detaljerne. Her er der god plads til opbevaring og til at hænge overtøjet, inden man træder videre ind i husets leverum, nemlig køkken/alrummet. Her bliver du mødt af store vinduespartier, som sørger for at den skønne omkringliggende natur kan nydes fra alle husets vinkler, et stort langbord så hele familien kan samles om middagsbordet og et hyggeligt sofaområde, hvor der er plads til at flyde ud efter en lang dag ved Vesterhavet. Udover dette er køkkenet designet med hvide fronter, indbyggede hårde hvidevarer, Quooker og lækre detaljer, som f.eks. indbygget biopejs. Huset har også en tv-stue/aktivitetsrum, hvor der er plads til f.eks. et spil Wii eller en god film. Huset er bygget, så det er delt op i to "afdelinger" med henholdsvis 2 gode og rummelige værelser, samt et badeværelse i hver afdeling. Denne opdeling gør det muligt at man nemt kan være flere familier eller generationer i huset samtidig, eller f.eks. lave en børne-/voksenafdeling. Alle 4 værelser har indbyggede skabe, udgang til haven, samt store vinduespartier så man kan ligge i sengen og følge med i den skønne natur udenfor. De to badeværelser er begge med stor bruseniche og masser af plads, hvoraf det ene badeværelse også har et spabad, så man rigtigt kan komme ned i gear og slappe helt af.

Velkommen hjem
Udenfor

INVESTERING

Sommerhuset er pga. dets størrelse og beliggenhed, særdeles velegnet til udlejning, og sommerhuset bliver pt. udlejet via Feriepartner med en årlig budgetteret lejeindtægt på ca. kr. 156.000,-

INVESTERING
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt