Højens Alle 35, Lindholm Høje, 9400 Nørresundby

Højens Alle 35
9400 Nørresundby

Villa på 69 m2
kr. 2.295.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
28
Jul
04
Aug
11
Aug
Søndag d. 28/07
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 04/08
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/08
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
1
4
2
3
5
Luftfoto
Kort
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
2.295.000
Udbetaling
115.000
Ejerudgift pr. md.
2.642
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
13.184 / 10.500
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000207
Byggeår
1943/2005
Rum
2
Plan
2
Energimærke
D
Boligareal
69 m2
Grundareal
798 m2
Udhus
48 m2
Kælderareal
54 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
SMUK VILLA MED FANTASTISK UDSIGT 

FÅ UDSIGT OVER LIMFJORDEN OG MED LINDHOLM HØJE SOM NAB0

 
OMRÅDET

Få udsigt over Aalborg, Limfjorden og med Lindholm Høje i baghaven. Området omkring denne fantastiske ejendom er helt unik og du får her en af de bedste grunde i Nørresundby. Du får nemlig både en fantastisk udsigt, skøn natur, rolig villavej og kun 5 km til Aalborg centrum, samt 1,5 km til vandet. Udover dette er der både indkøbsmuligheder, daginstitutioner, restauranter og skoler lige i nærheden. Alt i alt får du altså en fantastisk beliggenhed i et stille område, med unik udsigt.  
 
 
EJENDOMMEN

Denne skønne ejendom er oprindeligt fra 1943, men er løbende blevet renoveret og vedligeholdt. Ejendommen er beliggende på en 798 m2 stor grund og er derfor helt unik, idet det er et fåtal af grunde på disse adresser, som er af denne størrelse. Boligen er på 69 m2, men har udover dette en udestue på 20 m2, kælder på 54 m2 og 48 m2 disponible rum. Hvis det ønskes at have flere kvadratmeter, er der mulighed for at bygge en etage mere på og stadig holde sig inde for reglerne med en maks højde på 8,5 meter. En ekstra etage ville kunne give muligheden for flere værelser og en smuk udsigt. Huset byder, som det står nu, på en entré, stor stue med udgang til udestue, køkken, 2 toiletter, et værelse og et disponibelt rum. Derudover er der en stor kælder, som står klar til at blive indrettet efter købers ønske. Ved denne villa får du dermed muligheden for at skabe dit drømmehjem, hvor kun fantasien sætter grænser.

SMUK VILLA MED FANTASTISK UDSIGT 
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i denne fantastiske villa. Det første du møder når du træder ind, er en god og rummelig entré, med plads til at hænge overtøjet. Fra entréen af, er der adgang ind til stuen som byder på en fantastisk udsigt fra alle vinkler af. Stuen er stor og med masser af lysindfald fra de store vinduespartier og med direkte udgang til udestuen, hvor der er dobbeltdør ud til terrassen og giver en god mulighed for at nyde solnedgangen over Aalborg. Fra entréen af, er der derudover også adgang til husets køkken som er af HTH elementer og med lyse fronter. Fra køkkenet af er der adgang til husets værelse, med store indbyggede skabe. Huset rummer derudover et toilet og et badeværelse, med separat bruseniche. Til huset er der en nyere tilbygning, som blandt andet kan bruges til stue eller ekstra værelse. Husets kælder står rå og er derfor klar til at køber kan indrette den efter eget ønske.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Med en grund på hele 798 m2 får du en fantastisk have med god plads til leg og boldspil. Derudover er der en skøn hævet træterrasse, med plads til bord og stole og en skøn udsigt over Aalborg og Limfjorden. Den store grund giver derudover også muligheden for at tilbygge og udvide huset, hvis det ønskes eller lægge en stor ny terrasse.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt