Lindholm Brygge 30, 7. 3.
9400 Nørresundby

Andelsbolig på 99 m2
kr. 1.195.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Andelsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
1.195.000
Boligydelse pr. md.
6.043
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000244
Byggeår
2005
Rum
2
Plan
1
Energimærke
B
Boligareal
99 m2
Grundareal
2755 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
HØJE BRYGGE - NØRRESUNDBY

ANDELSLEJLIGHED MED SPEKTAKULÆR UDSIGT

 
OMRÅDET

Det gamle industriområde i Nørresundby er efterhånden blevet omdannet til et skønt område med butikker, uddannelsesinstitutioner og beboelsesejendomme for beboere i alle aldre. Limfjorden og de mange rekreative områder gør denne bydel til et særdeles attraktivt boligmiljø for unge og midaldrene. I området er der alt hvad der behøves til dagligdagens fornødenheder herunder tankstationer, indkøbsmuligheder, skole mm. Skal du en tur til Aalborg centrum ligger dette kun 3 km væk. 
 
EJENDOMMEN

"Høje Brygge" er opført i 2005 og står som et varetegn lige ud til limfjorden. Kun få meter fra vandkanter ligger disse 2 cylinderformet boligtårne der rejser sig 53 meter op over vandkanten. Ejendommen består af 2 identiske 16 etagers boligtårne med i alt 47 boliger. Fra denne andelslejlighed er der den skønneste udsigt ud over Limfjorden og Egholm.

HØJE BRYGGE - NØRRESUNDBY
Indretningen

Velkommen hjem

Hvis du kan lide den beroligende udsigt til limfjorden, så er denne andelsbolig lige noget for dig. Allerede fra man træder ind i entréen kan man se gennem lejligheden hen til de store vinduer i stuen hvor man bliver mødt af en helt enestående udsigt. I entréen er der god plads til at afsætte tøj og sko, og der er endda et stort garderobeskab med skydedør. Til venstre for entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse der har en god stor bruseniche, plads til vaskesøjle, toilet og en stort granitbordplade med håndvask. På badeværelset er der desuden gulvvarme. Fra lejlighedens soveværelse, der har masser af skabsplads, er der udgang til den nordvest-vendte altan hvor der er fin plads til at have et bord og stole stående. Fra altanen er der naturligvis også en fantastisk udsigt til fjorden. Køkkenet er placeret i forlængelse af entréen og har alt i hårde hvidevarer. Den store stue ligger i åben forbindelse til køkkenet. Stuen har charmerende buede vægge med to store vinduespartier hvorfra udsigten rigtig kan nydes. Til lejigheden er der desuden et rigtigt fint opbevaringsrum og egen parkeringsplads.

Velkommen hjem
Udenfor

UDENOMSAREALERNE

Nærheden til vandet betyder, at der er rig mulighed for rekreative aktiviteter såsom gåture langs kajen, cykelture på stierne eller bare at nyde solnedgangen over fjorden. Der er også flere grønne områder og parker, der indbyder til afslapning og sociale aktiviteter.Lindholm Brygge er desuden kendt for sit kulturelle mangfoldighed med forskellige arrangementer og begivenheder, der finder sted året rundt. Fra kunstudstillinger til koncerter og lokale festivaler er der altid noget at opleve og nyde for beboere og besøgende i området.Med sin ideelle beliggenhed, smukke omgivelser og livlige atmosfære er Lindholm Brygge et attraktivt sted at bo, arbejde og besøge for alle, der søger en moderne livsstil ved vandet i Nørresundby.

UDENOMSAREALERNE
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt